[]

Geçen bir denizaltı bulundu Çanakkale'de? İngiliz denizaltısı...

Arkadaşlar bu denizaltını çanakkale savaşı esnasında biz batırmışız. Ve bundan birkaç hafta önce bulundu. Denizaltı bütünlüğünü kaybetmemiş, hala yekpare duruyor. Şimdi adını falan da unuttum, hangi geminin batırdığını da unuttum Yavuz zırhlısıydı sanırım ama... Benim kafama takılan başka bir şey var?

Bu denizaltının içindeki mürettebat, kapalı alanda kaldıkları için; en azından kemikleri kalmış mıdır? Yoksa 100 yıla yakın zamanda kemik dahil tamamen ortadan kalkmışlar mıdır?

Saygılarımla...

 
Kalmıştır tabi ..


  • even i say faith no more  (09.06.12 18:08:46) 
bir şekilde kaçamamışlarsa kesin kalmıştır. kendilerini yok edebilecekleri doğal bir ortam yok sonuçta. olsa bile 100 yılda hayatta kaybolmaz.


  • zaraeta  (09.06.12 18:21:08) 
Denizaltı parçalanmadan mı batmış ? Yani içinde ölenler suyla temas etmemişler mi ne olmuş ?


  • burka  (09.06.12 18:34:15) 
balıklar ve yengeçler.


  • ground  (09.06.12 18:38:01) 
deniz altı değilde mayındı sanki o ben öyle hayıtlıyorum deniz mayını


  • skahvecioglu  (09.06.12 19:06:59) 
eğer suyla temas ettilerse bir şey kaldığını sanmıyorum. ama kapalı bir kısımda kaldılarsa kemiklerin korunmuş olması muhtemel...


  • bilmemkacincinick  (09.06.12 19:11:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.