[]

digiturk play kullananlar?

selamlar,
dün beşiktaş efes maçını satın aldım tv'ye bağladım efsanevi bir görüntü oluştu. çok memnun kaldık. babam da alalım bu digiturk play'den dedi.

süper lig paketini satın almak istiyoruz fakat benim şöyle sorularım olacak:

-şu an adil kullanım kotasını aşmadık dolayısıyla hd olarak izledik görüntüyü, ilerde 1 mbit'e düşünce izleyebilecek miyiz yine? hd olmasa da tv'ye bağlayacak adam, çamur görüntü mü oluşur?

-derbiler de dahil olmak üzere, herhangi bir problem çıkar mı? adam alacak zorluk çıkmasın.

-ben üniversite için evde olmayacağım, babamın bilgisayarla çok arası yok, kullanabilir mi tek başına? giriş yapmayı, açmayı öğretirim ben, başka sorun çıkar mı?

-aynı anda iki farklı bilgisayardan açamayız tabi ama aynı anda bilgisayardan ve mobilden açabilir miyiz?

teşekkürler :)

 
Özellikle derbilerde durakladığı, hata verdiğini çok duydum. Çok kişi sövüyordu.
Ama herkes de alıyordu bence alınabilir.

  • hicunutmam  (09.06.12 13:45:30) 
derbilerde sorun çıkarabiliyor, yayın 1 dk filan geriden geliyor, 1 mblede sorunsuz izlersin..


  • giga1905  (09.06.12 14:04:03) 
Dostum geçen seozunun süper final son maçını (Fenerbahçe - Galatasaray) Digiturk Play'den izleyen arkadaşım mest oldu. Öyle takılma falan olaylar eskidendi. Ben de almayı düşünüyordum aslında ama Türk futbolunun içine dışkıladıkları için Süper Lig izlemekten vazgeçtim.


  • himmet dayi  (09.06.12 14:04:15) 
bir ya da iki maç değil. tüm sezonu satın almıştım buradan ama çok boktan yayın veriyordu 20mbit bağlantımda bile. onların hız testini yapmamı istiyorlardı ve hızım 2 mbit çıkıyordu. diğer her yerde 20mbit idi. adamlar ayakta sinkaf etti beni.


  • aglak adam  (09.06.12 14:30:59) 
tkiliyor diyenlere inanma o eskidendi. ama goruntu gec geliyor. millet gol diye bagiriyor bildirimler yagiyor sen anca goruyorsun. en iyisi kulaklikla izlemek.


  • alideemir  (09.06.12 16:36:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.