[]

faça hakkındaki düşünceleriniz.

bu ara etrafta epey görünce kafama takıldı sorayım dedim. koldaki façalar ile ilgili düşünceleriniz nedir?

benim aklım almıyor.


 
Ruhsal sorunlari oldugunu dusunuyorum facali kola sahip olanlarin.


  • yilmazyildirim  (08.06.12 13:44:29) 
midemin kalktığını düşünüyorum.


  • coca--cola  (08.06.12 13:47:26) 
acaba ben ne olursa kendime bunu yaparım diyorum. ama sonra cevab veremiyorum.
mantıklı bir açıklaması olan varsa söylesin ben de aydınlanıyim.

  • şıpıdakşıpıdakyüzenkurbağa  (08.06.12 13:50:40) 
intihar ile bu karşılaştırılınca, intihar daha mantıklı geliyor. açıklanabilir en azından. faça ise artık nasıl bastırmışlarsa çocuğu. yazık.


  • ykyt  (08.06.12 13:52:43) 
varoş


  • kelepir  (08.06.12 13:54:44) 
askerde vardı bi eleman.. façalıydı her yeri. bir gece kendini doğradı yine. o gece nöbetçi astsubay yemin etti. "bir daha benim kolluğumda kendini kesersen, yarana tuz basarım" diye. bu salak façacı aynı komutanın hemen ertesi kolluğunda yine doğradı kendini. komutan çıldırdı. bir askere, "git mutfaktan tuz getir gel" dedi. sonra odadan façalı'nın çığlıkları işitildi.. diyeceğim o ki, bunlar pisliktir. kendisine saygısı olmayan, kendisini düşünmeyen adam başkasını hiç düşünmez. korkulur böyle adamlardan..


  • bilmemkacincinick  (08.06.12 15:08:55) 
özentilik.


  • alexsei  (08.06.12 18:01:56) 
baskidan bir cikis yolu arayan insan isidir faca, bunu ana depremi onleyen minik oncu depremler gibi dusunebilirsiniz. facayi atan kisi bir kan akitiyor, o anda icinde bulundugu sikintili durumu bir sekilde bosaltmaya calisiyor, aksi takdirde daha buyuk bir sarsinti gecirecegini biliyor.
ulkemiz ergenleri ve delikanlilari arasinda ozentilikten ya da sirf racon geregi yapilmasi sacma tabii.

  • mocha  (01.09.12 14:14:16) 
hastalık. acilen doktora görünsün bu kişiler.


  • babeboi  (01.09.12 14:39:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.