[]

arby's

şimdi ilk defa buraya gideceğiz inş. :)

hangi menüden almalıyız. patatesleri övülüyor hep. bize patates içeren bir kombinasyon söyler misiniz? 3 kişiyiz. öğrenciyiz :)
.
.
.
.

bir de bu patatese sos olarak ne alınabilir? genelde burger'da sarımsaklı mayonez alırdık ama burada ne var ne gider bilmiyorum

 
"beef'n cheddar" favori menüm orada. bir de avantajlı menülerde "melt" var.

patates olayını da her menüyle birlikte seçebiliyorsunuz. "curly fries" diye geçiyor. zaten menü alırken patates tipini de soruyorlar.
  • loveinaflipbook  (08.06.12 09:36:04) 
off arby's... burada niye yok lan... beef n cheddar efsanedir.


  • fortisvita  (08.06.12 09:44:50) 
beef'n cheddar menu, tabii ki patatesler curly fries olacak. ben yakınlarda burger king varsa gidip oradan sarımsaklı mayonez alırdım, eğer yakınlarda burger yoksa normal mayonez.


  • nesilsiz  (08.06.12 10:01:10) 
yaw cheddar sos da alın , patatresin bandırın
lan canım cekti

not: tabiki beef n cheddar
  • magoria  (08.06.12 10:05:26) 
ben beef and cheddar alıp yiyemeyip atmıştım. Seven çok seviyor sevmeyen nefret ediyor buradan sanırım, ilginç


  • beholderrulez  (08.06.12 10:11:20) 
arby's classic tercih ederim.


  • mea maxima culpa  (08.06.12 10:26:25) 
domatesli marullu soğanlı isterseniz super roast beef menü.
sadece et ve peynir isterseniz beef'n cheddar menü.

elbette patatesler curly fries olacak. değişik sosları var. "ne soslar var" dediğinizde böyle çiğ köftecilerin mar ekşisi falan koyduğu minik sos kaplarında değişik soslar veriyorlar. ücretli değil, isterseniz hepsinden verirler.
  • kibritsuyu  (08.06.12 10:59:26 ~ 11:25:47) 
çedar seviyosan beef'n cheddar

bayar beni diyosan classic. çok açsan deluxe de olabilir. onun eti daha afzla, soğanlı moğanlı bi de.

yanında muhakkak curly fries. tatlı olarak da sufle yiyin kesin. suflesi de güzel oluyor.
  • sir gawain  (08.06.12 11:12:37 ~ 11:13:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.