[]

izmir sorusu... capsli

istanbuldan izmire taşınıyorum, en az 1 sene orada kalacağım. iş yerim bayraklıda, sahil güvenlik komutanlığında.
siz benim yerimde olsanız hangi semtten ev tutardınız.

bu arada yaş 27, haftada 2-3 akşam dışarı çıkarım, arabam yok, tutacağım evin eşyalı olması gerekiyor,
şimdilik tek başıma kalacağım ama 2+1 falan tutup daha sonra yanıma bir ev arkadaşı da arayabilirim.

 
şirinyer güzel olabilir, hem kiralara göre evler diğer semtlere göre iyidir hem de bayraklıya izban gidiyor pek uzun sürmez yol. karşıyaka-bayraklı tarafında daha kötü mahallelerde ve evlerde benzer fiyatlara ev bulabilirsiniz.


  • enedwaith  (07.06.12 22:34:44) 
herhangi bir fiyat aralığı vermediğiniz için;

karşıyaka diyorum.

hem daha merkezidir hemde bayraklının dibindedir. bu size, ekstra uyuma süresi ve işten ebeniz kaymış bi şekilde çıktığınzda cabucak evinize ulaşma imkanı verir.

gider keta gibi şirinyer den ev tutarsanız yollarda bitaraflarınızı avuçlarsınız. haftanın 2-3 günü de bok çıkarsınız dışarı.

Hayırlı olsun işiniz buarada.
  • kakoy  (07.06.12 23:33:49 ~ 23:49:02) 
ben sirinyer tavsiye etmem. ters olur. karsiyaka'da sirasiyla; bostanli, mavisehir, alaybey, yeni girne tavsiye ederim. deniz'e ne kadar yakin o kadar iyi. bunun disinda bornova dolaylarina bakabilirsin. kucukpark civari falan. bir de ozkanlar'di sanirim orasi sana cok yakin olur.


  • Jaaaccckk  (07.06.12 23:38:27) 
karşıyaka iyidir iş yerine göre. şirin yerden uzak dur +1


  • sende mi burutus hayir valla ben almadim  (07.06.12 23:44:46) 
şirinyerde doğmuş ve büyümüş biri olarak şirinyeri ben de tavsiye etmem. Karşıyada tutarsan evini vapura atlar konağa geçersin rahatça, bornovaya da gidersin. Bayraklıya zaten rahat gidersin. İskele taraflarında evler pahalı olur biraz ama.


  • lepetitprince  (08.06.12 09:36:07) 
Karşıyaka +1


  • thewishcaster  (08.06.12 12:04:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.