[]

Apartmanımızın Üzerine Kurulacak Baz İstasyonu?

Arkadaşlar bugün t.cell'den geldi bi yetkili, apartmanının üzerine baz istasyonu kuracağız dedi.daha doğrusu hemen yan apartmanda olan baz istasyonunu bizim apartmanın üzerine takacaklarını söyledi.
Tabi etkileri insanı korkutuyor.Gelen elemanın demesine göre, tepede kalacağı ve sinyali etrafa vereceği için bizi çok etkileyemeyecekmiş-istasyonun hemen altında kalıyoruz ya düz mantık-
anlayan arkadaşlar var mıdır bu işten?belirli bir miktar para veriyorlar gerçi daire başına düşünce anlamı kalmıyor o paranın.ben hayır deme taraftarıyım, yoksa öyle çok umursanacak bi etkisi yok mudur.teşekkür ediyorum.


 
etrafta hiç olmasa kurdurmayın derdim ama yan apartmandakini sizin apartmana taşıyacaklarsa dediği gibi etkisi azalmış olur sizin için.

sinyallerin yayılma doğrultuları sebebiyle 0 noktasına yakın kısımlarda daha az yoğunluk vardır. mesela baz istasyonlarının dibinde telefonun çekmemesinin sebebi de budur.
  • elalemin derdi  (07.06.12 20:51:50) 
hep merak etmişimdir bu baz istasyonunlarından alınan ödemeleri. sakıncası yoksa miktarı açıklayabilir misiniz?


  • silvio dante  (07.06.12 20:52:55) 
(git: 299648)
(git: 181198)
(git: 288957)
(git: 382773)
(git: 125400)
(git: 12807)

faydalı cevaplar var.
  • xenophobe  (07.06.12 20:54:49) 
açıkcası hemen benim odamın kuzey batı cephesinde 50 m'nin altı bir uzaklıkta zaten bir baz istasyonu var.bundan ekstra olarak apartmanın sağ cephesinde 100 m üzeri 2 tane baz istasyonu var şimdi o 2 taneden birini bizim apartmana takıcaklar.
şimdi xenophobe attığı faydalı cevap linklerine baktım da biz zaten mordor'da yaşıyormuşuz.
sembolik olarak bile olsa hayır diyeceğim, 17 daireden bi ben hayır dedim diye kuramıycaklar o istasyonu.
  • nom the wise  (07.06.12 21:54:38) 
hiçbir zararı yok be kardeşim.
dolduruşa gelmeye çok meyilliyiz maalesef.
mercedes o 403'lerin fren sistemlerini kilitleyen cep telefonları kadar saçma bir fenomen bu. hani kaptan konuşunca frenler kilitlenmezdi de yolcular açınca "aman ölürüz bak kapat telefonu" derlerdi...

üşenmedim, tübitak kaynağı buldum. ama rica ediyorum "fetullah'ın bu kaynakta parmağı var" demeyi düşünenler çay ocağı açsınlar. çay koymaktan iflahları kesilsin!
www.biltek.tubitak.gov.tr (sadece ilk sayfa gayet açıklayıcı ve yeterli)
  • kirmizi balik  (08.06.12 01:10:19) 
Benim çalıştığım mağazanın alt katında baz istasyonu vardı.aynı katta mutfağımız bulunuyordu.biz gidip yemeğimizi yer çayımızı içerdik.Baz istasyonu mutfaklarda kullandığımız ketil kadar zararlı değil.Hemde operatörler çok ciddi rakamlar ödüyorlar.bulunduğu mekana göre değişen ücretler var.5.ooo$ dan başlayan fiyatlar söz konusu.İçin rahat olsun.


  • mira_  (08.06.12 12:58:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.