[]

İsmek ile ilgili şikayet

1 ay kadar öncesine kadar sırf haftasonu şahsıma uyduğu için bakırköy'de ki ismek'e diksiyon kursu için başvurdum. Başvurduğum günün 1 gün öncesinde telefon açıp kontenjanın boş olduğunu öğrenmeme rağmen bakırköy'e gittiğimde görevli başvurduğum kursta boş kontenjan kalmadığını kayıdı ancak mart ayına alacağını söyledi. Ben durumu iletince de yeni açılan yenimahalle'de ki ismek'e telefon açtı ve hafta sonu için oranın müsait olup olmadığını sordu. Müsait olduğunu öğrenince beni oraya yönlendirdi. Neyse gittim, durumu ilettim bu kursa ancak hafta sonu olması halinde kayıt olacağımı söyledim. Oradaki görevli de daha günlerin belli olmadığını ancak başvurduğum kursun çalışan kesime yönelik bir mesleki kurs olduğu için mutlaka hafta sonu açılacağını söyledi ve kayıdımı aldı. Kayıttan 15 gün sonra aradığımda bu sefer başka bi görevli yine hafta sonu olacağını ama belli olmadığını söyleyerek bayramdan sonra aramamı söyledi. Bu gün kendilerini aradım ve bana kursun Pazartesi-Çarşamba olduğunu söyledi. Hafta sonu belli değilmiş, beni arayacaklarmış. Büyük ihtimal bu bir avutma ve vakit kazanma taktiği, eminim aramayacaklar. Madem olmama ihtimali de var neden kesin olacak diyip benim kaydımı aldılar ve başka bir merkeze kayıt olma hakkımda ihtimaller uğruna gaspedildi? Şimdi ben bu mağduriyetimi nasıl gideririm ? Sırf hafta sonu bana uyar diye çatalca'da olmama rağmen bakırköy'e başvurdum. Şimdide klasik oyalama taktikleri. Sitelerinde fatihte bir merkezleri olduğu yazıyor. Oraya telefon açsam,şikayetimi iletsem bu mağduriyetimi giderirler mi ? Kayıtlar kapanmasına rağmen bari bana yakın başka bir kurs merkezine haftasonu kursu için kaydımı alırlar mı yoksa oyalama taktiklerine devam mı ederler ?




 
Beyaz Masa'ya başvursanıza.


  • ozdek  (06.10.08 15:18:22) 
Beyaz masa ?


  • joehigashi  (06.10.08 16:17:52) 
beyaz masa, istanbul büyük şehir belediyesi'nin hizmetleri ile ilgili memnuniyetsizliklerini (belki memnuniyetlerde dahildir bilmiyorum) iletebileceğin ve çözüm üretmelerini isteyeceğin birimidir.

(bkz: beyaz masa)
(git: www.ibb.gov.tr)
  • flexin  (06.10.08 17:39:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.