[]

gaziantep'te nerede ne yenir?

evet sorunun kabası bu. ama asıl istediğim markalaşmış lokantalar değilde daha izbe daha eski daha esnaf işi ve lezzetli yemek yapan salaş yerler. nerede ne önerirsiniz?




 
1. halil usta, karşıyaka semtinde salaş bir mekan: kesinlikle küşneme yemeden dönme. geç gidersen yemek kalmayabilir :)
2. çulcuoğlu: eski sigorta hastanesinin arkası yada sankopark alışveriş merkezi var oraya yakın, kime soran gösterir. kebaplarına ben bayılıyorum.
3. çulcuoğlu'nun hemen 20 metre ilerisinde üçler var, çok güzel lahmacun yapar.
  • i am what i am given  (07.06.12 14:50:26) 
imam çağdaş denilen yerden kesinlikle uzak dur, parana puluna yazık.


  • i am what i am given  (07.06.12 14:51:13) 
hocam öncelikle bi yolunu bulup metanet et lokantasına gidip beyran iç sabah. 11'den sonra bulamazsın ama haberin olsun. bakırcılar çarşısında kime sorsan söyler yolu, es geçme. metanette işin bittikten sonra, yanındaki tahmis kahvesine git hatta. tarihidir, güzeldir. bi menengiç kahvesi iç en azından.

sabah katmer için önder pastanesine de gidebilirsin, iyidir. sanko park yakınlarında. sorsan gösterirler.

sonra antep lisesinin yakınında fiko'nun yeri vardır, orada da bi öğle yemeğini dürüm yiyerek geçir. pişman olmayacaksın. antep lisesinden ulaşabilirsin.

çarşıda, stadın yakınlarında çıtır lahmacun salonu olacak. orada mutlaka lahmacun ye. akşam yemeği olarak kabul edilebilir belki.

bu arada baklava yemek istiyorsan, kesinlikle kesinlikle kesinlikle koçak'tan ye. başka bi tatlı yemek istersen dayı'nın yeri var tabakhanede. o da stadın yakınlarında. gidersen billuriye yersin. o da şahanedir.

aklıma geldi hepsi, çok canım çekti :D
  • lanetolasibeyaz  (07.06.12 14:51:53 ~ 14:56:05) 
evet baklava için hiç güllüoğlu'na falan gitme,
koçak yada zaki inal yada burhan inal'dan yiyebilirsin.

  • i am what i am given  (07.06.12 14:56:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.