[]

hafıza kartı yardım

yeni bir hafıza kartı aldım, bilgisayarımda biçimlendirirken elektrik kesildi ve kapandı bilgisayar. açtığımda ise belleği açmaya çalıştığımda ''lütfen çıkarılabilir disk içine bir disk yerleştirin'' ( RESİMDEKİ GİBİ) hatası verdi... sağ tıklayıp biçimlendir dediğimdede herhangi bir disk yok hatası veriyor... nedir durum sizce napmam lazım?




 
Denetim Masası> Yönetimsel Araçlar> Bilgisayar Yönetimi> Disk Yönetimi ne gel.*

Hafıza kartınızın bulunduğu alana sağ tıklayarak önce birimi silmeyi daha sonra biçimlendirmeyi deneyin. Paragon gibi disk yazılımlarıyla da deneyebilirsiniz aynı olayı.

Baktın olmuyor, (vicdanına kalmış)bozuk diye geri ver.






*Yukarıdaki yola "Bilgisayar"a sağ tıklayıp "Yönet" seçeneğiyle de ulaşabilirsin.
  • iustitia omnibus  (07.06.12 00:52:25) 
@omnibus sağ tıkladığımda sil diye bir seçenek çıkmıyor yalnız.


  • onursensoz  (07.06.12 01:00:20) 
"Birim Sil..." diye bir seçenek hiç gelmiyor mu yoksa seçenek aktif değil mi?

Örnek olarak:
Aktif değil:
img277.imagevenue.com
Aktif:
img237.imagevenue.com

Bunların yanında birimi silebilirseniz, yeni birim oluşturacaksınız:
img247.imagevenue.com


Eğer buradan olmuyorsa Paragon gibi bir disk yazılımıyla halletmeyi denemelisiniz.
  • iustitia omnibus  (07.06.12 01:24:49) 
hiç gelmiyor. sağ tıklanmıyor yan tarafında. özelliklerde kaldır seçeneği vardı kaldırdım şimdi de geri getiremiyorum:D


  • onursensoz  (07.06.12 01:37:26) 
3 ay önce yeni bellek aldığımda benim başıma da benzer bir olay gelmişti. Aldığım firmaya geri gönderdim. 1 ay inceleme süresi sonrasını yenisini gönderdiler.


  • macabrex  (07.06.12 09:44:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.