[]

Aşti'den Bilkent Üniversitesine

Selam duyrunun müdavimleri,
Yarın Bilkent üniversitesi Elektrik Elektronik Müh. Binasına gitmem gerekiyor. Aşti'ye geldikten sonra ne yapmalıyım. Google'da aradım bilkentin web sayfasına baktım. Biraz kafam karıştı.
Kimi kampüse girmez kimi girer demiş 110 diyen var 111 diyen var, dolmuş, servis, metro, ankaray... var da var.

Şimdi ben aştiden Bilkent ee mühendisliğe en rahat ve güncel bi şekilde nasıl giderim. Tarif eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

 
saat 18.00'dan önce tam saatlerde dsi'nin bahçelideki misafirhanesinin önünden servisler kalkıyor. direkt onlara binebilirsin derdini anlatıp.

akşam 18.00'da dahil olmak üzere akşam servisler 18.15-19.15 diye devam eder. çeyreklerde yani.
  • exla  (07.06.12 00:14:18) 
Aşti'nin önünden geçen Bilkent dolmuşları var, direk ona binin, lojmanların olduğu yerde inip kavşaktan içeri 50 metre kadar yürüyün. EGO için eskişehir yoluna inmeniz lazım, bir de bugün öğrendik ki 110'u kaldırmışlar, 111 zaten kampüs içine girmiyor.


  • marikaki  (07.06.12 00:16:23) 
aşti'nin önünden dolmuş en kolayı. zaten bir dolmuş var, ona binip kampüste rektörlük veya kütüphanenin orda inin. ordan sonra "kime sorsanız gösterir".


  • fotrsapka  (07.06.12 00:17:51) 
dolmuşa aşti tarafından bineceksin. en rahatı bu aştiden.


  • kayranin kedisi  (07.06.12 00:19:07) 
aşti'nin önünden üzerinde ösym-yök-atatürk hastanesi-bilkent(hepsi birden yazacak) yazan dolmuşa binin. adama da üniversite'nin kütüphanesinde ineceğim diyin. nizamiye'de duracak dolmuş. güvenliğe anlatın derdinizi. sonra kütüphane'de ineceğinizi tekrar edin.

39.870564,32.74982 buradan
39.872228,32.750909 buraya yürüyeceksiniz.

maps.google.com
  • heritage  (07.06.12 00:20:37) 
eğer olur da dolmuş gelmezse ve zamanın daraldığını hissedersen aşti'den üzerinde eskişehir yolu yazan herhangi bir dolmuşa bin. ineceğin yer olarak bilkent köprüsünü söyle. inince karşı şeride geç ve bir taksi tut. dolmuş 2 lira, taksi ise 10 lira tutacaktır.


  • doktor sagbirakmayan  (07.06.12 00:28:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.