[]

açlık orucu gibi birşey.. ben tarif edeyim siz adını biliverin...

geçenlerde sözlükte okudum. ismini daha sonra lavman diye hatırladım ama alakası yok.

21 gün falan aç kalıyorsun bir şey yemeden yaşıyorsun. hatta bir entry de siz dalga geçiyorsunuz amma ben bizzat yakınlarımdan biliyorum çok faydasını gördüler gibisinden bir şeyler yazıyordu.

hatta insanlar bu oruçla kronik hastalıklarından kurtuluyormuş, amerika da içinden değişik şeyler çıkan insanlar oluyormuş..

valla çok merak ettim..

 
21 gün aç kalırsan nalları dikersin.


  • mtrsykl  (06.06.12 23:10:05) 
kozmik temizlik olabilir mi ahmet maranki falan geldi benim aklıma


  • ali11  (06.06.12 23:15:14) 
yanlış tanım 21 gün aç kalmıyorsun 21 gün sürekli minimum yiyorsun ve gerçektende vücudun zehirlerden kurtuluyor rahatlıyorsun denendi onaylandı.

Bunun bilimsel olarak açıklaması büyük ihtimalle psikolojik olması ama öyle.
  • basond  (06.06.12 23:30:30) 
detokstur bence de. sebze pürelerini su gibi yapıp içiyorlardır falan? bol su?


  • merena  (06.06.12 23:49:27) 
nedense ısrarla aç kalmayı ve sadece su içmeyi hatırlıyorum.
ahmet maranki'nin bahsettiği şey fazla kompleks daha basit hatırlıyorum ben onu... deneyen kardeşimiz deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum.

  • istenmeyen_adam  (07.06.12 00:39:39) 
bir belgesel izlemistim ben de bu konuda. rusya'da eskiden beri uygulaniyormus ve avrupa'da da bir kac klinik varmis böyle günler boyunca su haricinde hic bir sey yiyip icmedigin. kanser'e bile iyi geldigi söylenmisti.
detaylari yarin ögrenip eklemeye calisacagim.

  • shi aila  (07.06.12 01:57:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.