[]

seiko saat nasıldır? yamuğu var mıdır? delikanlı mıdır?

soru başlıkta..
pek çok yerde övülmüş. olumsuz yorumlar daha az.
özellikle seiko 5 serisi hakkında bilgi verirseniz tadından yenmez.


 
Vakti zamaninda ben de kullandim. Cok da memnundum.


  • banuolcay  (06.06.12 20:45:27) 
5 serisini bilmem ama 40küsür yaşındaki dayıma kayınbabası evlendikten sonra kolundaki kinetik seiko'yu çıkartmış takmış, saat halen tıkır tıkır çalışır.

evladiyeliktir.
  • elalemin derdi  (06.06.12 21:04:26) 
Seikoların kalitesinin tartışıldığını hiç görmedim. Çok net saattir. Siz kullanırsınız, çocuğunuz da kullanır, torun bile kullanabilir. Ama orjinal olmasına dikkat edin.


  • alicia_dominica  (06.06.12 21:13:28) 
seiko 5 denilen sey fason mudur nedir, yanasma fazla. ben de 1998 yilinda aldigim bir seiko kinetic var (ilk cikan kinetikti kendisi) o zamanda bu zaman kolumdan cikartmadim, hergun takiyorum, denizde de kulladim, calisirken de kullandim, camini frezede cizdirdim (freze cakisi koluma degseydi kolu gotururdu, o kurtardi), 5 senedir santiyelerde kullaniyorum tozun gunesin terin camurun sicagin icinde, tik demedi.


  • jupiterianvibe  (07.06.12 13:57:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.