[]

bilgisayarın sıcaklığı 85 dereceye ulaştı

test drive unlimited 2 oynuyorum minimum değil tavsiye edilen gereksinimi de karşılıyor rahatlıkla ve düşük grafikte oynuyorum. buna rağmen 10 dakika içinde bilgisayar yanacak seviyeye geliyor. bilgisayarın altı komple açık köşelere yükseklik koydum yani.

2 senelik oldu içini fln hiç açmadım pislik fln mı olmuştur servise götürüp temizleteyim mi? işe yarar mı verdiğim paraya?

virüs fln olduğunu düşünmüyorum.

casper nirvana bu arada.

 
Isınması biriken tozdandır. Servis fazla para alabilir. Eğer tanıdığın veya güvendiğin bir bilgisayarcı varsa ona götür bence. Tabi garantisi bitmişse.


  • Vicy89  (06.06.12 03:54:06) 
tik almama editi ve pratik bilgi:

elektrikli süpürge iyi çeken bir aletse fanın oraya yapıştırıp tozlardan içini açmadan kurtulabilirsiniz.

bu da çözüm olmazsa zalman nc2000 soğutucu iş görür.

toz temizlemek için içini açmaya gerek yok iyi bir süpürge bulunabilirse.

ayrıca;
casper marka bi bilgisayarı 2 yıl kullanabildiğiniz için bence bi yerlerden kesin ödül veriliyodur.
  • enerji muhendisi  (06.06.12 03:54:15 ~ 04:11:22) 
para vermek istemiyorsan kendin aç abi. ben elime geçen bütün laptopları açıp temizleyip sapasağlam topluyorum. biraz meşakkatli iştir ama, 2-3 saat vakit alır.


  • cro.magnon  (06.06.12 03:55:38) 
garantisi bittiyse elinden de geliyorsa vida acma vs isleri ac supurgeyi tut. kendine gelir.
yalniz fanlarin omru pek uzun olmuyor. fanlari degistirmen gerekebilir. temizlige ragmen istenen performansi vermiyorlar.

bir de laptop anladigim kadariyla, altina bakir sogutuculu zimbirtilardan alin.
  • entrapmen  (06.06.12 03:57:29) 
ya masaüstünü rahat rahat açıp temizliyodum da laptopu daha önce hiç açmadığım için tırstım biraz ama beceriririm heralde.

garantisi 1 ay sonra fln biticek ztn çok önemli değil, servis ne kadar alır ki? 20-25 flnsa uğraşmam veririm de daha fazlaysa kendim yapayım bari.

@shenergy hali hazırda soruya cevap vermemişsiniz zaten ama bugüne kadar gayet memnun kullanıyordum, casper'ın dandik olduğunu biliyorum da eskaza iyi bi modelini almışım heralde.

@entrapmen altında soğucutu olmasındansa komple açık olması daha iyi değil mi? ondan mı alayım?
  • xenophobe  (06.06.12 04:05:07) 
ben götürdüm bilgisayarcıya ısınıyo ayağına. temizledi etti 20 tl aldı. eve geldik, yalan. hala ateş laptop.

temizletmek yerine soğutucu tavsiye edebilirim.
  • rony  (06.06.12 04:12:58) 
Casper nirvanayla 4. senem oldugundan o odul benim bir kere.
Ben de aynen ikinci yilin sonunda ekran kartini bir defa yaktiktan sonra sogutucu almistim. Elektrik supurgesini alet kapaliyken fanina dayamak kisa vadede etkilidir. Servise goturup icini temizletsen bir muddet de o goturur ama eninde sonunda kaderi isinip yanmak o aletin. Isı iletici macunun bitmesi, fanlarin yaslanmasi, pislik, toz derken oyun oynanmicak seviyeye geliyor.

  • sAINT  (06.06.12 05:03:13) 
adamım elin hafif değilse laptopun içini açmaya çalışma derim. götür bi bilgisayarcıya adam gözünün önünde temizlesin. içinde fanın bakır bi filtresi var ince uzun arası delikli bütün toz bok püsür oraya yapışır orayı temizlesin. 6 ay kafan rahat yaşarsın.


  • redbullah  (06.06.12 05:57:29) 
altinin acik olmasindansa altinda ufleyen bir sey olmasi hele ki bu ufleyen seyin takili bulundugu metalin bakir olmasi yegdir hocam. en az 4-5 derece asagi ceker sistemi. alacagin seyin kalitesine gore degisir inis.


  • entrapmen  (06.06.12 16:56:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.