[]

bilgisayar kapanıyor

önce portal 2 oynarken oluyordu. şimdi fifa 12 oynarken olmaya başladı. oyundayken pat diye kapanıyor. neden kaynaklı olabilir?




 
sıcaklık sorunu vardır belki.

portal 2'nin kapanma sorunları kendisinde var zaten.
  • shyzore  (05.06.12 23:31:53) 
ısınmadan kaynaklıdır. kucakta oyun oynamayın. masada da altına fanı kapamayacak şekilde bir şeyler koyup kaldırın biraz. laptop standları var fanlı, onlardan da alabilirsiniz. bir de belki fan tozlanmıştır. onu temizlemeyi deneyebilirsiniz.

edit: ben tabi nedense direkt laptop diye düşündüm. ısınmadan kapanma sorunu da genelde laptoplarda oluyor. çözüm yolları benzer tabi yine.
  • lemmiwinks  (05.06.12 23:33:25 ~ 23:44:12) 
@shyzore evet o sorunu ben de duydum ama söyleyenler oyun kapanıyor diyorlar. ben de bilgisayar kapanıyor:(


  • geberix  (05.06.12 23:33:46) 
@lemmiwinks masaüstü bilgisayar.


  • geberix  (05.06.12 23:36:11) 
havalar ısındıkça iyice artacak problem. eski bir bilgisayarsa termal macunları erimiş ve içinde çok toz vardır. açıp temizlettirin. eğer yeniyse bi sığutucu alın.


  • cilgin fantezilerin adami  (05.06.12 23:39:26) 
power supply kaynaklı da olabilir. eğer yapabiliyorsanız sağlam olduğundan emin olduğunuz başka bir power supply ile de deneyin. aynı sorunu yaşarsanız sorun ısınma yaşamazsanız power supply kaynaklıdır.


  • tururo  (05.06.12 23:52:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.