[]

Ucuz uçak bileti

Selamlar duyuru sakinleri, Annem 20 Eylülde Almanya-Nuremberg'e gidecek, 24 eylülde dönecek. Tarihler bir iki gün opsiyonlu olabilir. Tutturdu internette çok ucuzmuş bana internetten ucuz bilet bul diye.
Ben de anlamam hiç nerden alınır, ekobilet.com dan baktım en ucuzu gidiş dönüş 400 küsüre denk geliyor.
Arkadaşları demiş ki gece saat bir buçuk iki arası ucuz biletler satışa sunuluyormuş, böyle bir şey var mı gerçekten, varsa hangi site acaba ^_^
ucuz uçak bileti nereden bulunur yardım lütfen...

 
hangi sehirden baslayacak yolculuk? gerci her halükarda 400 lira kötü bir fiyat degil ama..


  • pollyx  (05.06.12 23:05:10) 
Pegasus ile Münih'e gitsin, oradan trenle 1.5 saat falan. Daha ucuza gelir diye tahmin ediyorum. flypgs.com


  • roket adam  (05.06.12 23:16:08) 
münihten tren aktarmasi ekonomik olarak makul degil.. münih nürnberg arasi trenle 29euro.. havaalanindan gara gitmek de para ki 10 euro gibi.. dönüste de ayni masraf.. git gel ist-nürnberg ucak biletinin 160 euro oldugu düsünülürse bavullarla fln gereksiz bir zahmet olacaktir..

bence risk almayin, lufthansadan biletiniz 380 liraya direkt alin.. bu iyi bir fiyat.. daha düsük fiyatlara gidip gelmeniz normal sartlar altinda cok güc.. tabi euro 2liranin altina düsmezse..
  • pollyx  (05.06.12 23:31:08 ~ 23:38:40) 
21 euroluk bir bayern ticket single ile havaalanı aktarması ve münih gidişi dahil tüm yolculuğu tamamlayabiliyor işte, 4 günlüğüne gittiğini varsayarsak çok bavulu da yoktur diye dedimdi ben.


  • roket adam  (05.06.12 23:37:34) 
Bayern ticket ile daha makul dogru, onu unuttum.. ancak yine de 42 euro ediyor.. 120 euronun altina münihe gidip gelmek güc.. hele yolculugu güclestirmeye degecek kadar alti, mesela 80 - 100 euroya.. bu bileti bulmak gercek manada cok güc..

sunexpressin ilginc kampanyalari olabiliyor.. izleyin.. ancak yine de 2-3ay önceden 200-250 liraya türkiyeden almanyanin herhangi bir sehrine gidis gelis bileti bulmak bence pek mümkün degil.. belki 6-7 ay önceden..
  • pollyx  (05.06.12 23:55:22) 
skyscanner.com
fluege.de

bu sıtelerden bakabılırsın. Annem de dıyor bızım hati'nin damadı 1 euro'ya bulmus sadece vergileri ödemiş antalya'ya 30euroya mı ne gelmıs. Sabıha-ataturk arasındakı fıyat farkını gosterdım . Antalyaya ucuz bıletlerı gosterdım de ıstanbuldan cok cok cok ucuza bılet olmadıgını anladı. Sız de annenıze ornekler ıle acıklayınız.
  • ykyt  (06.06.12 00:03:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.