[]

İnternetten Video takipli hatim

Şu kanal 7 de yayınlananlardan olursa çok güzel olur, yada bildiğiniz program varsa.


arenatr den 3 gündür çekmeye çalışıyorum 1tane buldum ancak seed olmadığı için çekemiyorum, başkada denk gelemedim. yalnız boyutunun küçük olması önemli. masaüstüne kuracağım

 
yok hayır, sayılırmı bilmiyorum yani.

Okurken takip açısından. yanlış mı doğrumu telaffuz(bu nasıl yazılıyor bilmiyorum üşendim tdk ya girmeye şimdi) ediliyor. onun için.
  • mete kudur  (05.06.12 22:01:34) 
hatim programlari bildigim kadariyla cd halinde satiliyor. icinde cesitli dualar vs. ile birlikte bu sekilde cok program gormustum, internetten de indirilebiliyor ama satin almak gerekiyordu. hatim'in torrent'ini indirmekse ne kadar caiz olur bilemeyecegim.


  • tasa oturma soguk ceker  (05.06.12 22:02:55) 
Kur'an Hatim programları vardı bir sürü ücretsiz olarak. Ben de orjinal dvd'sini almıştım bir ara. Mehmet Emin Ay seslendiriyordu. İnternet'ten indirenlere hakkını helal ediyordu hatta bir arkadaş Bursa'da iken görüşmüştü.

(bkz: Alim)
  • steam  (05.06.12 22:13:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.