[]

Avukat arkadaşlar bakabilirlermi

Merhaba sevgili hukukçular;

Hukuki platforma taşımam gereken bir sıkıntı var ve aşağıda belirttim. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Hatta bu davayı alır ve kazanırım diyen arkadaş varsa oda olabilir.

Problem söyle ki:

600 Tl ye telefon aldım ve alırkende, düşmeye, kırılmaya, çalınmaya v.s karşı, Teknokask firmasına kasko yaptırdım.

11.09.2011 tarihinde, telefonda düştüğünden dolayı arzılandı ve Kasko firmasına gönderdim. Beni bayagı beklettikten sonra bana, "Telefonu servise gönderdik, eğer tamir olursa yaptıracağız, yok olmassa kasko bedelini ödeyeceğiz" dediler. Daha sonra aradan aylar geçti ve bu kezde diyorlarki "Teknik servis cihazınızı 30 iş gününde bize teslim etmedi" bizde geldiğinde teslim almadık. Siz servisle muhatap olunuz"

Böyle birşey varmıdır ? Servisle benim alakam ne, garantili telefon değil, servis tamir edilemez raporu yazdığını ama 30 gün geçti diye Teknokaskın cihazı teslim almadıgını söyledi. Ayrıca telefonu elden teslim etmişler servise. Bu Teknokask ısrarla kasko bedelini ödemiyor bana.

Bu durumda ne yapabiliriz bir yardım edin lütfen. Tam 9 aydır bekliyordum.

Not : Telefon bedelinin yanında maddi ve manevi tazminat davası açabilirmiyim. Yada tüketici hakem heyetine hiç gitmeden özel bir avukatla çalışabilirmiyim ?

 
seni tüketici hakem heyeti paklar.


  • ground  (05.06.12 22:48:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.