[]

fm 12'de kontrat pazarlığı

arkadaşlar yeni başladım fm 12 ye dortmund ile birlikte.

fakat kontrat olayını çözemedim. adam 2 milyon avro istiyo benm verebilceğim anca 1 buçuk civarında. ben de her seferinde masadan kalkmak zorunda kalıyorum yok mudur başka bi yolu bunun ya pazarlığı nası yapcam?


 
sol araftar squad status var. ordan değiştirirsen artar para. tabi klubün bütçesi de önemli bu para artışında.


  • ayiadam  (05.06.12 15:41:49) 
bir de çok çingene pazarlığı yaparsan sıkılıyor karşı taraf. eğer 2 milyona yaklaşamıyorsan örneğin en başta 1,2 ver sonra 1,4'e çıkar, sonra 1,5'a çıkarıp "son teklifim bu, işine gelirse" gibi bi olay var, onu yap. ara ara tutuyor.


  • akatreil  (05.06.12 15:43:47) 
kontrat konuşurken sağda set initial budgets gibi bir şey çıkar, ordan transfer bütçesini azaltıp aylık maaşı arttırıp sorunu çözebilirsin.
ayrıca maç başı ücret, gol bonusu, yıllık maaş artışı gibi şeyleri arttırıp da çözüm bulabilirsin.

  • cikolataligofret  (05.06.12 16:00:46) 
görüştüğün menajerin tutumu da etkiliyor pazarlığı. patience özelliği yüksekse (15-20 arası) pazarlığı uzatabilirsin, orta bi noktada buluşulur.

bir de maç başı ücretlerini ve bonusları artırmayı dene. ama bazı oyuncular ne olursa olsun ücrette diretiyorlar. bu durumda eğer varsa transfer bütçesinden bir miktar maaş bütçesine aktarıp oyuncunun istediği ücreti verebilirsin.
  • corazon espinado  (05.06.12 16:24:35) 
oyunucunun status'unu key player'a çekebilirsin.
match highest verebilirsin.
10 maçtan sonra şu kadar olacak seçeneğini kullanırsan, biraz daha fazla verebilirsin.
transfer bütçenle maaş bütceni ayarlayabiliyorsun. onu yapabilirsin. boardroom'a bak.
match başı, gol başı para verebilirsin.
senelik maaş arttırımı verebilirsin.
  • repins  (05.06.12 16:29:50) 
haci olay menejerini kafalamak. menejer ücretini 100k artirip oyuncunun maaşını 200k düşürüyorum, adam oyuncuyu kandirip kabul ettirtiyor bi şekilde. sen bi sakal at ben yolunu bulurum demeye getiriyodur o sana.


  • sAINT  (06.06.12 02:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.