[]

Başlanmalık online oyun

Ne önerirsiniz? Mümkünse ücretsiz ya da çok az bir ücreti olsun. Hafif zor olsun, hile hurda olmasın.

Diablo III'e baktım ama online sıfatını haketmiyor, böyle party kurmalı falan. Ne dersiniz?


 
hafif zor ve güzel grafikli ücretsiz oyun aion online. eskiden ücretliydi. eski ücretli kullanıcılara kimi ayrıcalıklar verilmiş ama bilmiyorum ne olduğunu. wow da ne ararsan bunda da var. set up ı büyüktür. hile hurda olarak tek sorun bolca bot kullanan vardır. o benim canımı epey sıktıydı.

daha wow grafikli bir şey ararsan allods online dı adı sanırım ona bak. tamamen türkçeye çevrilmiş olması olası.

eğer kapışma sahnelerini sıra tabanlı strateji oyunu gibi oynamak istersen atlantica online da epey zevklidir ama epey eski kaldı artık o oyun.

diablo 2 gibi ama online diyorsan mythos ücretsizdir ama çabuk bayabilir.

yine wow lvl 20 ye kadar ücretsiz oynayabiliryorsun.

anarchy online eski ama güzeldir.

yada biraz daha sabret guild wars 2 yi bekle. sadece oyunu alıyorsun aylık ücreti yok.

yinede favorim aion online dır bir göz at bence
  • kumdan kale  (05.06.12 12:40:28) 
league of legends, dota, vb.


  • Kamyoncunun vitesi  (05.06.12 14:19:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.