[]

hepsiburada.com 'u nasıl bilirsiniz?

efendim soru başlıkta açık gayet ama ayrıntıları da vereyim. 700-900ytl arası bir masaüstü almak istiyoruz yeğenlere. ama ortam laptop ortamı olmuş, bende laptop alalı beri 2-3 senedir piyasadan uzağım. doğru dürüst marka, özellik bulamadım masaüstü için, toplamayla uraşamam dedim, hazırından alayım derken böle bişi buldum:

www.hepsiburada.com

sorular şunlar:

1-nasıldır bu? masası,sandalyesi filan hediye,gayet uygun geldi bana ama bunun haricinde 700-900ytl arası, çok performans istemeyen (2-3 sene daha crysis oynayamaz daha bizim ufaklık :) ,ortalama bir şey var mıdır tavsiye edeceğiniz.

2-internetten daha önce alışveriş yapmamış biri olarak biraz mesafeliyim bu duruma :) o yüzden sormak isterim. hepsiburadanın bu konuda önde gelen yerlerden biri olduğunu biliyorum ama insan rahat olamıyo gene :) fotoğraf makinası,telefon..vs olsa tamam da koca elamet bu masa filan..vs kargoda sorun çıkar mı? biz mi ödüyoruz onlar mı? raconu nasıldır bu işlerin? servis desteği oluyor mu? bu teknokask'ın yaptığı sigorta her zaman geçerli mi yoksa sadece kargo için mi? vs. verebileceğiniz her türlü bilgiye açığım.


biraz uzun oldu aslında ama para peşin,kırmızı meşinci kardeşinize yardım ediverin bir zahmet.

 
teşekkür ederim. bu arada ekran kartına hiç dikkat etmemişim evet :( atladığım bişi var diyodum. bu onboard mu oluyor şimdi? bi bilgi vermemişler o konuda? hepten de oyunsuz kalmasın çocuk harry potter neyin oynayabilsin :) nedir kapasitesi bu tarz kartların?

edit :aynen benimde bunu düşünmemin nedeni masa,sandalya olayı idi. aynı masayı 200 ytl gibi bi fiyata satıolar zaten. başka alternatiflere de bakıcaz artık
  • kojiro  (04.10.08 17:24:33 ~ 17:29:32) 
siparişlerinin tedarikte kalmasıyla ünlüdür, ona hazırlıklı olun. 3 gün derler, 20 gün sonra gelir. ancak para iade vs. konusunda güvenilirdir. en azından doğan holding'e aittir.


  • caturanga  (04.10.08 18:05:40) 
masaüstü bilgisayarı parça parça alıp kendiniz toplamayacaksanız marka alacaksanız internetten alışveriş yapmayın tercih ettiğiniz markanın yetkili satıcısı olan bir yerden yüz yüze görüşüp alın. şimdi koca sistem gelecek ufacık bir sorun olsa kaldırıp paketleyip postayla mı göndereceksiniz? meşakatli olur o işler. linki inselemedim ama marka pc'ler aynı konfigürasyonu toplamaya kıyasla pahalıdır. zaten insan eğer marka alıyorsa bu uygun fiyatı için değil garanti şartları vb içindir sanıyorum.

toplamayla uğraşamıyorsanız (ki bence uğraşın artık iyicene kolaylaştı) eğer şöle de bir seçenek var vatan computer'a gidin oradaki satış temsilcisi ile görüşerek bi konfigürasyon yapın. vatan komple sistem olunca zaten toplayıp teslim ediyor. size sadece os kurulumu kalır.

hepsiburada tek parça ürün alıyorsanız iyidir hatta bazen şak diye 1 günde ulaştırır. amma ve lakin 7-8 ürün aldığınız zaman saçmalıyorlar. muhteviyata göre 3 haftayı bile bulabiliyor.
  • blackdog  (04.10.08 19:15:10) 
bana yirmi dakikada ulaştırdılar en son.
ayrıca müşteri ilişkileri vs. hattındakiler de ilgili ve kibar.
ben memnunum.
  • cedilla  (04.10.08 20:51:04) 
online alisveris siteleri arasinda en pahalisi hepsiburada.com bence.
cimri.com, efiyat.com, veya tio.com.tr den fiyatlari karsilastir bence.
zannederim hepsiburada en pahali olduklari ortaya cikmasin diye cimri.com'a girmemisti.
  • wintermute  (04.10.08 21:15:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.