[]

gpa hakkında bir tavsiye istiyorum

yazın ilk dönemde b- getirdiğim bir dersi tekrar alıp a getirirsem şu anda sene sonu 3.38 olan ortalamam (ilk dönem 3.34, ikinci dönem 3.43) 3.54'e çıkıyor. varsayalım ki x üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. 3.50 üstü getirmek çok önemli midir illa ki? yoksa ha +3.5, ha 3.4.. çok farkı yok.. neden iki ayını boşa geçiresin ki mi dersiniz? ilk dönemden tekrar edeceğim ders şu an için çok rahat a getirebileceğim bir ders bu arada. ortalamaya artısı kesin ama bana yeni bir şey öğretmeyeceği de kesin. bir haftadır konu üstüne düşünüyorum ama net bir karar kılamadım hala, konu hakkında bir fikriniz varsa lütfen benimle paylaşın. cevaplar için şimdiden teşekkürler.




 
İlerde akademik dusunmuyosan bolum 1.si olsan da kimsenin umrunda olmaz.karari sen ver.akademikse yatirim amacli iki ayi heba etmeye deger


  • al basmadan donu var  (04.06.12 20:40:57) 
bence yazı heba etmeye gerek yok. gerekirse gelecek yıl ilk dönem alabilirsin. ayrıca ilk yılını bitirdiğini zannediyorum. yaz okulu kolay gözükse de başlayınca çok büyük işkenceye dönüşüyor.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (04.06.12 21:09:32) 
gelecek yıl ilk döneme sığacak bir ders değil ama, cs'ten bahsediyordum.. malum, lab'ları filan var gereksiz bir sürü. olursa bi' tek gelecek senenin yazı olur. bu yaz sıkışık olmam da etken şu an bu soruyu sormam da.. gelecek yaz daha rahat olacağım muhtemelen. ama ilk dönemden bir ders gelecek senin yazında tee tekrar edilebiliyor mu edilemiyor mu bilmiyorum tam.


  • jack of hearts  (04.06.12 21:15:36 ~ 05.06.12 00:13:33) 
eğer üzerine master yapmayı düşünüyorsan, bazı okulların koşulları 3.50 gerektiriyor. onun için tekrar alman işine yarayacaktır.

onun dışında işe girmek istiyorsan etkisi neredeyse olmaz bile.
  • simendiferlerin efendisi  (05.06.12 00:48:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.