[]

Tatile nereye gideyim, ne yapayım?

Merhaba tatilciler,

2 hafta sonra tam olarak tatilde olacağım. 1500-2000 lira gibi bir bütçe ayırdım bu iş için. arkadaşım yok, sevgilimle de aramız bozuk olduğu için tek başıma tatile çıkacağım. hemen hemen her yaz aynı otele gittiğim için bu sene bir değişiklik yapayım diyorum. nereyi tavsiye edersiniz?

(ege kıyıları hariç, amaç daha çok eğlence, ingilizcem ve rusçam var/hemen hemen her turistle anlaşabiliyorum)

 
Ne için gittiğine göre değişir. Eğlence mı, doga mı, flört mü ?


  • coca--cola  (04.06.12 18:59:37) 
bir de direkt otel ismi verirseniz ne şahane olur.


  • kayranin kedisi  (04.06.12 19:05:25) 
altınoluk( balıkesir ) derim. çok rahat ev kiralarsın ama yavaştan sezona girildiğinden erkenden kalacak yeri bulman gerekir. onun haricinde arkası kaz dağları istersen çık trekking yap, istersen plaja in denize gir. (plajı mavi bayraklı) gecede sahildeki barlara gidebilirsin.
bunun haricinde asos'a gidebilirsin (kadırga koyu), otelde kalmak fikrine alternatif olarak bir sürü çadır kamp var ve %85i kalınabilecek durumda bu bütçeylede çok rahat edersin. kesinlikle çok sakin bir yer. sabahın 6 sında denize gir , mesela.

  • kırmızıkaşekaban  (04.06.12 19:08:21) 
alanya olabilir. ama maalesef apaçi de çok.


  • baldur2  (04.06.12 19:12:53) 
çadırda korkarım, hem börtü böcek olur bir şey olur ailemden uzakta başıma bir şey gelse kimse haberdar olmayacak. evde de korkarım tek başıma. dolayısıyla ya düzgün bir pansiyon ya da otel gerekiyor. maksimum 7 gün kalırım, 5 günden sonrası bunaltıyor zaten. "şu otele gitmiştim, çok memnun kalmıştım" dediğiniz yerleri bekliyorum, fazla denize girmiyorum o yüzden düzgün havuz olsun yeterli.


  • kayranin kedisi  (04.06.12 19:25:56) 
asostaki çadırlarda kilit bile var, cam kısımları sineklikli börtü böcek giremez ama korku bu tabiiki anlıyorum. altınoluğa yakın (tahminen 15km) güre var. gürede adrina otelde kalabilirsin 5 yıldızlı bir otel ve havuzu güzel.
altınolukta ise ikizler ve seymen otel var. ıkı otelınde havuzu hakkında bılgım yok. asos un dokusu çok farklı, mutlaka gor derım orada da eden garden ve ya eden beach te kalabilirsin. yalnız biraz pahalı olur.

  • kırmızıkaşekaban  (04.06.12 19:32:07) 
Erkek degilsin kedi olduguna göre. Adem ve Havva oteline git diyeceğim ama onda da sorumluluk almak istemiyorum.


  • coca--cola  (04.06.12 19:32:51) 
Gümüşlük. Kesinlikle... 2009 da tek başıma gitmiştim. Hayatımın aşkına da orada rastladım. Masal gibidir.


  • old possum  (04.06.12 20:37:34) 
1000 liraya mükemmel tatil ayarlayayım sana ama beni de götür :))


  • coknormalinsan  (05.06.12 11:33:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.