[]

rent a car sektoru hakkinda birkac soru

merhaba!
-hali hazirda turizm unvani olan bir limited sirketimiz var,hangi unvani eklememiz gerekiyor?mesakatli bir is midir?maliyeti nedir?
-bazi internet sitelerinde bunun ardindan belediyelere basvurup,izin alinmasi gerekiyor deniyor,yoksa sadece unvan degisikligi yeterli midir?
-soforlu rent a car olayini(transfer olarak da geciyo,havaalani transferi mesela)yasal durumu nedir?bir nevi korsan taksicilik degil mi bu?
-uzun vadeli kiralamayi dusundugum arabalar var,fiat linea dusunuyorum..fiyat olarak aylik ortalama ne kadara bulurum?o tarz baska araba oneriniz var mi?(az yakan cok kacan)

tesekkur ederim!

 
Ana sözleşme tadili gerekli. Faaliyet konuları ve ünvan maddelerinde tadile gideceksiniz. Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlanacak ve kelime sayısına göre masraf çıkacak, muhasebeciniz ve ticaret odası ile görüşmelisiniz.


  • sei2blood  (04.06.12 16:05:05) 
su ikinci ve ucuncu sorulara da bi' el atsa biri,ozellikle belediyeden izin konusunda internette oldukca bilgi kirliligi var.


  • atanury  (04.06.12 16:28:57) 
diğerleri hakkında fikrim yok ama soforlu rent a car dedigin iş icin turizm bakanlıgından izin ve belge alıyosun belli bi ücret karşılıgında farklı koşulları var. küçük araçlar icin hangi belge oldugunu hatırlamıyorum su an ama öyle.


  • rurouni  (04.06.12 16:39:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.