[]

Cebit için davetiye?

Buldurabilecek olan var mı be ey duyuru ahalisi?

edit: İçeride görevli olup gel baba hallederiz diyenlerde olur :) Pek bir cimri imam oldum zira bugünlerde :)


 
fiyatı nedir bunun? davetiyeler nerden bulunur?


  • desdinova  (04.10.08 13:06:00) 
bırakın davetiyeyi, üste para verseler çekilecek eziyet değil. teee ebesininkinde bi kere. kadıköy'den fuara özel iett'ye binseniz bile 2 saatten fazla sürüyor. bi de trafik olursa hiç çekilmiyor. içerde de cep telefonu ve plazma tv'den başka bişe yok zaten. abartısız fuarın %50'si turkcell, avea, digiturk ve turk telekom'dan ibaretti geçen sene. vodafone yoktu. bu sene de yokmuş. gerisi de işte ne bileyim sony, panasonic, toshiba, samsung falan filan. çok görmeye değer bişe yok yani. öyle ucuz bişeler sattıkları da yok. girişte bi teknosa vardı o kadar. dönüş ise ayrı bi olay zaten. 150 metre kuyruk var, yarım saatte bir otobüs kalkıyor. ya o yorgunluğun ardından ayakta gitmeye razı olacaksınız ya da ayakta dikilip sırada beklemeye.

kısacası çekilen eziyete değmiyor.

ps: biletler 20 liraymış bu sene.
  • cruor  (04.10.08 13:41:50 ~ 13:42:55) 
cruor'a kesinlikle katılıyorum. geçen sefer ayakta durmaktan bitmiştik. oturacak yerler çok az. işin içine ulaşım gelince bir de zor oluyor. ben cevizlibağ'dan gelmiştim, ona rağmen 30 dakika fln sürmüştü sanırm yol.


  • tom riddle  (04.10.08 14:15:33) 
araba ile gideceğimden pek zorlu olmayacak benim için yol.
Ayrıca end user için evet fuar pek bir anlamı olmuyor ama iş dünyası ve yazılım bölümü gezilmesi gereken yerler arasında. Pek çok yeni iş imkanı ve yeni insanlar ile tanışılabiliyor.

  • alkolik imam  (04.10.08 14:53:18) 
ben de gecen sene gittim verdiğin paraya gercekten degmiyor ama evet bedava bilet davetiye bulursan hiç gitmediyseniz bi gezin gelin ama gozonunde bulundurulması gerekiyor çok kalabalık cileli bi olay.


  • manonflier  (04.10.08 19:30:44) 
allolik imam ben de bi arkadaştan istemiştim eğer verirse senin için 1 tane daha isterim.veya ben gitmezsem sana veririm.


  • manonflier  (04.10.08 19:37:27) 
yaktığınız benzine değmez vallahi.

ama iş bölümü için gidecem diyorsanız siz bilirsiniz. iş bölümüne girebilmek için kartvizit istiyorlar. ama öğrenci kartınız varsa okulunuzun adıyla da giriş yapabiliyorsunuz. üzerinde okulunuzun adı yazılı bi kart veriyolar boynunuza asmanız için.

iş bölümü de hava cıva aslında ya neyse.
  • cruor  (05.10.08 14:24:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.