[]

İstanbul - Esenler civarında vakit geçirme mekanı

Selamlar,

Sabah 7 gibi Esenler'de olacağım. Uçağım sabah 11'de. Biraz vakit var, kahvaltı filan yaparım diyorum temiz düzgün bir yerde, ama hiçbir yer bilmiyorum. Ne önerirsiniz? Mümkünse metro hattından çok açılmadan.

İyi günler herkese.

 
Esenler'i geç bir kere orda en mantıklısı metroya bin bakırköy yap merkeze git minibüsle. veya yenibosna ataköy arası big mama's var da orayı tarif etmem çok imkansız gibi geldi bana.


  • lunedor  (04.06.12 14:05:55) 
Esenlerden metroya bin (otogarın altından geçiyor) Bir iki durak ilerde forum istanbul'da in koskocaman yer sadece mağazaları gezsen yine zaman geçer. Sonra ordan tekrar metroya binip doğru havalimanına gidersin. Tek araçla kolayca ulaşırsın. Esenler'de harcama gençliğini :)


  • Son Müzakereci  (04.06.12 14:42:14 ~ 14:42:45) 
Burnumun dibini unutmuşum :S

@Son Müzakereci +1
Forum İstanbul en güzeli Bakırköy'de de alışveriş merkezi vs olur ve minibüz filan zor olur size.
  • lunedor  (04.06.12 14:49:30) 
forum istanbul 10da acılıyor. 7de esenlerde olursan faydalanamazsın. o saatte sadece metroyla yenibosnaya gecerek yenibosna metrobus duragının orda büyük güllüoğlu var orda kahvaltı yapıp yine metro ile havaalanına devam edersin.


  • bordeaux  (04.06.12 15:01:04) 
bordeaux +1

iç hatlar uçacaksan metrodan bi 15 dakka yürürsün. bilgin olsun...
  • merhum  (04.06.12 15:25:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.