[]

Dutyfree'den Viski

dutyfree'den (AHL) alinabilecek en ucuz single malt hangisi?

bi de A single malt'i B blend'inden daha ucuz olsun. bu durumda direk A'yi mi alirsiniz yoksa B'nin de alinacagi durumlar var midir?

single malt'lardan daha iyi blendler nelerdir mesela?

 
ATUda single malt viski fiyatları 35 eurodan başlıyor genelde. Çoğu 40-60 aralığında. çok çeşit yok zaten.
geçen ay glenfiddich 15 yıllıkta kampyanya vardı, 1lt 35 euro idi. Mayısta talisker 50 yerine 40 euro idi. Haziran'da ne var bilmiyorum henüz
şu an.

single malt, blend, bourbon bence elma, armut, portakal gibiler. sonuçta damak zevkine göre değişir. ama single malt olayı ayrı bir dünya, ben bayılarak içtiğimi chivas regal (12 yo) artık içemez oldum mesela.
  • spankenstein  (04.06.12 13:29:43) 
Blendlerin güzelliğinide içlerindeki single malt oranına göre belirliyorlar bu açıdan bakılırsa single malt çok daha makbul bir hadise.
Genelde en çok önerilen blendler şunlar:
johnnie Walker black label
Monkey shoulder
Teacher's
Black bottle
Isle of Skye

www.ralfy.com da güzel kaynaktır bu konuda.
  • jolietjake  (04.06.12 13:48:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.