[]

Haydarpaşa-Gebze Banliyö Tren Hattı

Haydarpaşa-Gebze Banliyö Tren Hattı'ndaki Göztepe istasyonu, istasyon caddesinin mi üstünde? Hani barker,mcdonalds,c&cnin olduğu yerde. Bi de erenköy veya suadiye istasyonları da nerede tam? En azından bi adres verseniz de google mapstan baksam




 
evet mc donadlsın oldugu yerde goztepe ıstasyonu.

suadıye tren ıstasyonu bostancıdan bı sonra, bagdat caddesıne bakar.

erenkoy tren ıstasyonu da ethemefendı'dedır. bagdat caddesı ıle mınıbus yolu arasında.
  • fenerliyim ama feneri delgado  (04.06.12 12:13:58) 
google maps'te sırasıyla "Göztepe Tren İstasyonu, Istanbul, Türkiye", "Suadiye Tren İstasyonu, Istanbul, Türkiye" ve "Erenköy Tren İstasyonu, Istanbul, Türkiye" diye aratınca çıkıyor zaten.


  • demcan  (04.06.12 12:14:14) 
göztepe istasyonu dediğin yerde. Erenköy istasyonu bağdat caddesinde divan vardır, kantarcıydı sanırım durağın ismi, o sokağın en sonunda. yukarında ise erenköy'ün çarşısı var, biraz yürünce minibüs caddesine çıkarsın. Suadiye istasyonu da caddede zara mağazası var karşısında teknosa, işte onun sokağında.

Göztepe istasyon minübüs yoluna, diğer 2'si bağdat caddesine yakındır.
  • bilan  (04.06.12 13:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.