[]

Max Depozito

Ev sahibinin kiracıdan alabileceği maksimum depozito diye bir şey var mı? Kafalarına göre alabiliyorlar mı yoksa?




 
bir kira parasının en fazla %20 fazlası olabiliyor diye biliyorum. sözleşmede yazanı sen imzalarsan bir sınırı olmayabilir de.


  • cro.magnon  (04.06.12 02:09:05) 
alabiliyorlar diye biliyorum. dün evi kiraladığım emlakçıyla konuştum, tuvalet hariç heryere lcd koydum, mobilyalar, beyaz eşya çok iyi 3500 depozito alcam 1250 kira alcam evden dedi.


  • cikolataligofret  (04.06.12 02:09:20) 
az önce bir ev buldum da, kirası 900 lira, 3000 lira depozito yazmış :s

@cikolataligofret ev boş ama. eşyalı değil ki.
  • trinitrotoluen  (04.06.12 02:11:22 ~ 02:13:12) 
bildiğim örnek olduğu için söyledim de 900 kirası, 3000 depozitosu varsa evin içi mükemmel, boyalı, jakuzili falandır herhalde. neye göre belirlediklerini ev sahibine, emlakçıya sormak lazım.


  • cikolataligofret  (04.06.12 02:15:52) 
Maksimum ikiaylik depozito
Mobilim sonra editlerim ilgili maddeyi

  • arden v2  (04.06.12 02:39:05 ~ 02:39:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.