[]

American Pitbull Terrier yavrusu

2-3 ayı geçmemiş yavru arıyorum (rednose tercihimdir).anne babayı görme şartıyla istanbul ve çevresinde neresi olursa olsun gelip alabilirim.

akılda soru işaretleri kalmaması adına;
Not:kesinlikle ve kesinlikle dövüştürme gibi olaylar olamaz ben kavga ederim ısırırım ama yinede köpeğimi dövüştürmem.bu ırkı yetiştirebilecek birikime sahibim(daha önceden farklı 3 ırk köpek besledim),yaş +23

Teşekkürler.

 
MADDE 14. - Hayvanlarla ilgili yasaklar şunlardır:
.
.
.
l) Pitbull Terrier, Japanese Tosa gibi tehlike arz eden hayvanları üretmek; sahiplendirilmesini, ülkemize girişini, satışını ve reklamını yapmak; takas etmek, sergilemek ve hediye etmek.

www.tbmm.gov.tr

sosyal pitbullari seviyoruz ama insanlar hayvanlari zivanadan cikardi. maalesef duyurunuz legal degil.
  • elxa  (04.06.12 03:21:42 ~ 03:22:14) 
Oğlum almayın şöyle itleri ya, sizin yüzünüzden sokağa çıkamaz olduk aq


  • denizaya  (04.06.12 03:33:22) 
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com

aferin çok iyi üretimi yasaklansın,beslenmesi yasaklansın soykırım yapalım.ne gerek var bu hayvanın yaşamasına.koduğumun dünyasında peynir ekmek gibi silah satılıyor ağzını açan yok.

burda duyuru açmamım tek sebebi sizin veya çevrenizde her hangi birinin köpeği yavrulamış ise daha bilinçli kişilerden almak istememdir.yoksa 100-200 liraya satan dolu cahil cühela adam var.gerçi sizlerinde onlardan farkınız yokmuş da neyse...
  • integral almayi bilmeyen muhendis  (04.06.12 09:11:07) 
1.si muhatabinizi bilmeden "sizin de farkiniz yokmus." diye yakinmaniz cok anlamsiz. pitbullar toplatilirken bizler dilekceler yazdik, medyaya baski yaptik. sizin bu konuda ve hayvan haklari yasasinin duzenlebmesi uzerine herhangi bir fiiliniz oldu mu onu bilmiyorum ama biraz dikkat etmeniz lazimdi.
2.si nezaketle verilmis bir cevaba dahi bu kadar agresif cevap veren birinin bu hayvana veya baska hayvanlara bakmamasi hepimiz icin daha hayirli olur sanirim.

  • elxa  (04.06.12 10:33:55 ~ 10:35:51) 
ilk önce yürüyüşlere ve imza kampanyalarına katıldığım.genelleme yapmadan ziyade sizin bi altınızdaki yorumu yapan zihniyetlere karşı söyledim.ona buna pitbulların iyi yetiştirildikleri taktirde gayet aile köpeği olabileceklerini amerikada dadı köpek olarak kullanıldıklarını söylemekten dilimde tüy bitti.hatta muhabbet ortamında "hacı pitbull sahibini yiyormus,dobermanın beynı büyüyüp kafayı yiyormus" gibi söylemlere artık cevap dahi vermiyorum hee diyip geçiyorum.bu köpeklerın bu hala gelmesinde bilinçsiz sahipleri ve medyadan kaynaklanıyor.haberlerde görüyoruz pitbull çocuk parçaladı diye.haberi bi açıyorum köpek pitbull dahi değil.hemen farklı bir cins (dogo,bull terrier,mastiff vs) gördüklerinde pitbull damgasını yerleştiriyorlar.bu son yasa düzünlemelerinden dolayı çok üzgün ve sinirliyim hele hele yapmış olduklarınızı öğrendikten sonra çok mahçup oldum.özür dilerim.


  • integral almayi bilmeyen muhendis  (04.06.12 21:22:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.