[]

Steam Kullananlar Beri Gelsin

Aşağıdaki web sitesi hileli mi? Şifre istiyor ve alan adının Steam ile alakası yok.. Milletin şifresini toplamaya yönelik bir site olduğundan şüpheleniyorum.. Kullanan varsa giriş yapacağım..

steamsgameadder.roxorgamers.com

Son olarak aşağıdaki adresten dün arkadaşım oyun kazandı.. Sitenin aracı olduğunu, kişilerin ise oyun hediye ettiğini söyledi.. Hediye verenlerin çıkarları nedir bilen var mı? Yani ne kazanıyorlar...

www.steamgifts.com

 
Düzgün bir site değil bence uzak dur boşuna kaptırma acc'yi.


  • Vicy89  (04.06.12 00:00:15) 
Ben söyleyim olayı sen hileli mi değil mi karar ver. Steam ve e mail şifresini istiyor, arayüz steam websitesinin arayüzünün aynısı ve diğer linklerde steam anasayfasına yolluyor.

Muhtemelen çeşitli yerlerde steam anasayfası olarak linki geçiyor ve tıklayanların hiç çakmadan malum bilgilerinin girilmesi isteniyor.
  • juusto  (04.06.12 00:00:21) 
Peki ikinci link neyin nesi? Dün arkadaş oyun kazandı.. Ayrıca Steam'ın şifreli oturum açma scriptini kullanıyor? Hediye verenlerin çıkarları nedir?


  • synche  (04.06.12 00:03:16 ~ 00:05:06) 
çıkarı olmasına gerek yok ayrıca o sitede puan usülü bişeler olması lazım. Bir de 2.sinde dikkat ettiysen sign in through steam der, yani şifre mifre istemez yukardaki puştlar gibi.


  • juusto  (04.06.12 00:08:36) 
hediye kazanmış ordan biz de girmiş olduk senin sayende.reklam falan belki


  • dynamo  (04.06.12 00:09:39) 
ilk siteye girdiğimde norton 360'ın tepkisi: i.imgur.com

ikinci site güvenilir.
  • cro.magnon  (04.06.12 00:28:11 ~ 00:28:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.