[]

Yabancı dil öğrenmenin en sağlam yolu ?

Para tuzaklarına düşmeden nasıl halledilebilir?




 
önce kulak aşinalığı kazanmak. dizidir filmdir müziktir. sonra da sağlam bir gramer eğitimi almak. bahsettiğiniz gibi "1 ayda ingilizce öğretiyoruz" olayı pek mümkün değil.


  • e.galois  (03.06.12 19:03:10) 
mümkünse o dilin konuşulduğu o ülkede bir süre yaşayarak


  • in vino veritas  (03.06.12 19:17:20) 
Dil dile değcek


  • units  (03.06.12 20:00:44) 
kendi kendine halletmen zor sıkıcı ve çok çaba gerektirir filmle şarkıyla altyazıyla falan hiç uğraşma git yazıl bi kursa öğretsinler ha kurs devam ederken bunları kesinlikle yap ki sağlamlaşsın gelişsin yabancı dilin. onun dışında dili çat pat bilipte bir ülkede yaşamakta anlamsız ve gereksiz. haber siteleride yarar sağlamaz uğraşma.. birilerinden eğitim alman senin yararına. o temeli al ki bu sayılanları yapabilesin.


  • tekila shot bardağı  (03.06.12 20:29:34) 
imkanın varsa yurtdışı tabii ki. onun dışında Rosetta Stone diyorum. Ayrıca filmleri ingilizce altyazıyla daha sonra altyazısız izlemek..


  • sıfırbir  (03.06.12 20:39:08) 
bilmem kaç yüz saat eğitim ve ardından yurtdışı tecrübesi ve sertifikasyon.


  • roket adam  (03.06.12 21:08:51) 
hazırlık sınıfı olan bir üniversite kazanmak. beleş ve garanti.


  • i ve been mistreated  (04.06.12 05:14:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.