[]

Galaxy s 3 mü iphone 4 s mi

yeni bir telefon alıcam kendime uzun süre iphone kullandım askere gidince sattım telefonu şimdi yeni telefon alıcam. bu ikisi arasında kaldım. acep hangisini alsam s 3 e mükemmel diyorlar ama bir taraftanda iphone cazibesi var. var mı önerisi olan?




 
iphone kullanıcısıyım, satıp note almayı düşünüyorum. salla sen de s3 al, iphone sıkıyo bi yerden sonra be.


  • Barki  (03.06.12 14:06:29) 
en guzelı telefon kullanmamak


  • Bysb  (03.06.12 14:24:31) 
iphone 5i bekle ona gore karar ver.


  • lorenzen  (03.06.12 14:24:33) 
s3


  • sanal uyku  (03.06.12 15:07:47) 
Şarj aleti olmadan gelen, SD kart takılamayan, pili değiştirilemeyen, bluetooth ile dosya alıp gönderemeyen, flash player'ı olmayan, düşünce çatlayan, iTunes olmadan işe yaramayan bir şey istiyorsan iPhone al.

Bu özellikleri barındırmayan uzun süre kullanacağın bir alet istiyorsan Samsung Galaxy S III al...
  • metal revolution  (03.06.12 16:26:13) 
@metal revolution
şarj aleti neden olmadan gelsin? kablosu kısa desen hadi neyse de.
sd kart takma gereği hiç duymadım, 16 gb veya 32 gb gayet yeterli zaten.
pil konusunda haklısın.
bluetooth ile dosya alıp gönderilebiliyor gayet.
flash player konusunda haklısın yine.
smartphone alıp da koruyucu kılıf tarzı şey almayan kaldı mı?
itunes olmadan da gayet kullanılabilir.

galaxy s3'ün rakibi 4s değil, 5 olacak onu da düşünmek lazım bu arada. bence sen yine de iphone al gitsin. ben öyle yaptım. mis.
  • kivanc1  (03.06.12 16:46:07) 
flash player konusunda da haklı değil. app store'dan flash player ile gelen tarayıcılar indirilebiliyor. örnek olarak skyfire, photon...


  • Barki  (03.06.12 17:10:40) 
@kivanc1

- Hatam varsa lütfen düzeltiniz ama bildiğim kadarı ile iPhone ilk modelinden beri yalnızca USB kablo ile geliyor; piriz aparatını ayrıca almak gerekiyor; yanlış mıyım?

- SIII'ün 64 GB'lik modelini alıp bir tane daha 64 GB'lik kart takılarak alet resmen medya deposuna dönüştürülebiliyor.

- Bildğim kadarı ile jailbreak edilmemiş IOS cihazlarında bluetooth ile dosya yollamak sınırlı. Belki fotoğraf paylaşırsın ama alete iTunes ile attığın satın aldığın şarkıları bluetooth ile yollayabileceğini sanmıyorum.

- iTunes olmadan kullanılır ama herkes kullanamaz; Android'li aletlerde şarkıları doğrdan telefona atarken iPhone'da bunu iTunes üzernden yapmak lazım. Başka yazılımlar da var ama dosyayı dönüşüme tabi tutmadan yollamak kadar pratik değil.

@Barki

Apple resmi destek sağlamadıkça Flash meselesi verimli olmaz. Güvenlik ve şarj sorunlarını aşsan bile performans alınamaz.
  • metal revolution  (03.06.12 18:06:26 ~ 18:13:03) 
ben flash playerda gayet iyi performans alıyorum skyfire ile, hiçbir sorun yok. ayrıca yanında şarj prizi de geliyor.


  • Barki  (03.06.12 18:28:20) 
@kivanc1
@Barki

Evet, iPhone 4S piriz aparatı ile geliyormuş, bilgilendirme için sağolunuz.
  • metal revolution  (03.06.12 19:33:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.