[]

ttnet bakım çalışması bilmem ne

arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce interneti gece 12'de durduk yere kestiler. ben de aradım bakım çalışması var 19 saate düzelir dedi adam. ok dedim bekledim yaklaşık 24 saat geçti ve halen internet gelmedi. ben de tekrar aradım süre belirsiz çalışma devam ediyor dedi. ben de bu kullanmadığım günlerin parasını vermek zorunda değilim faturadan düşün dedim. çalışma bittikten sonra aradım ve tahmin edeceğiniz şekilde kablolarla oynamışsınız bizim bir hatamız yok düşemeyiz vs diyorlar.

şimdi içimden öyle küfürler ediyorum ki buraya yazsam direkt silinir o yüzden susuyorum. arkadaşlar bu nasıl bir şerefsizliktir? yaklaşık 1 hafta internet vermediler ve şimdi de yüzsüz yüzsüz faturadan düşemeyiz diyorlar. ne yapabilirim bu konuda? ne gerekiyorsa yapıcam yeter ki yanlarına kalmasın. allah belalarını versin.


 
bu konuşmaların kaydedilmiş olması lazım. o kayıtları talep edebilirsiniz, böylece "çalışma olduğunu" söylediklerini kanıtlamış olursunuz


  • la noix  (02.06.12 16:06:44) 
sen internet hizmeti almadan önce imzaladığın sözleşmede yazar bunlar.
Bakım yapma hakkına sahiptir, bakım süresi tarafına fatura edileceği vs vs.

  • arden v2  (02.06.12 16:20:43) 
ehehe ttnet çalışanı mısın? bir hafta internetini kessinler de o zaman görürüm sözleşme sözleşme diye ağlaşmanı.


  • serkan temiz  (02.06.12 17:39:14) 
iyi misin sen? ne alaka? Benimde kesmişleri, çok çemkirdim telefonda. Bir işyerinin netini kesemezsiniz diye.
Hayallerde yaşama

  • arden v2  (02.06.12 17:56:00) 
%100 haklı olsan da, yaşadığın bu mağduriyet için yapabileceğin hiç bişe yok. kabullen.


  • silvio dante  (02.06.12 20:35:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.