[]

Master ogrencilerine burs veren yerler?

Genelde cogu yer minimum 3 civarinda bir ortalama sarti kosuyor, boyle bir sarti olmayan, bildiginiz burs veren bir kurum-sirket vesaire var midir? Yuksek lisansin yapilacagi bolum/universite falan da fena degil, hic veren yok mudur?




 
tanidiginiz olmadigini varsayarak yoktur diyorum.

kimse ise almayacagi kadar kötü kisiye burs vermez, calimsayi deneyin.hem pratik tecrübe hem de mali acidan özgürlük yaninda olgunlasmak da cabasi.
  • serabetan  (02.06.12 15:41:35 ~ 15:59:15) 
duyuruya kaynamak gibi oluyor ama 3 üzeri ortalama için karşılıksız burs veren neresi var? (maddi durum yetersizliği istemeyen, ailemin maddi durumu yeterli ama bu benden bağımsız bir şey)


  • kayranin kedisi  (02.06.12 15:44:44) 
zaten yüksek lisans için de min 2.50 ortalama istenmiyor mu?
burs alan kişinin başarılı olması gerekir ki boş yatırım olmasın.

  • goldentitan  (02.06.12 15:59:14) 
@kayranin kedisi:
fazla bir bilgim yok ama tubitak vermiyor mu?

  • sanal uyku  (02.06.12 16:02:34) 
@goldentitan:
üniversitesine göre değişiyor o, istemeyenler var.

  • sanal uyku  (02.06.12 16:02:59) 
tübitak muhteşem bilimsel bir yol izleyerek lisans'tan 3 üzeri notla mezun eleman istiyor mastera burs vermek için.


  • condom kurşunu  (02.06.12 16:20:46) 
Calışma işi zor, master yogun calışma gerektirecek. Asistanlığa başvurmayı düşünüyorum. TEV ve Tübitak ortalamaya bakıyor, ben de dedim ki acaba burs verirken daha mantıklı kriterleri olan bir yer var mıdır. Gerekirse gider görüşürüm de.


  • samfisher  (02.06.12 18:54:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.