[]

Otobüsteki gay arkadaşlar

Dün taksimden dönerken rastgeldim efendim.Saat 11:30 suları.Atlamışım otobüse ayakta gitmesini bekliyorum.3 tane tip geldi.1 tanesi 1.60 boylarında saç dağınık,kestane renkli ve omuzlarına kadar iniyor,siyah kısa deri ceketli,zayıf,siyah dar düşük bel pantalonlu,üzerinde metalik işaretler olan kemeri var.otobüse biner binmez zaten dikkat çeken bir tip.bir diğeri ise saçları kazıtıp kaşları ebru gündeş kaşları tarzında almış 1.90 boylarında,bir diğeri ise 1.80 boylarında kalın çerçeve gözlüklü ve inanılmaz ağır kokulu(bana en yakını oydu) bir arkadaştı.

Efendim ben göz temasından kaçınmaya çalıştım çünkü heriflerin tipine bakarken hepsiyle göz göze geldim.1 kere temas olunca kaçarınız olmuyor kolay kolay dikkati çekmiş bulunuyorsunuz.kafayı eğdim telefonda temple run oynamaya başladım.otobüs duraktan durağa doldu,kötü kokan omuzlarını dayıcak seviyede yapıştı,uzun saçlı alttan alttan kesmeye çalışıyor,uzun boylu olan ise bu duruma gülüyordu.yada bilmiyorum neye gülüyorsa bu kalabalığın içinde.

arkadaş soğuk terler akmaya başladı benden ne yapsam insemmi diye düşünürken kötü kokan "ne bu oyunun adı" diye sordu cıvık bi şekilde afedersin.nasıl bi boşluğuma geldi bilmiyorum "sanane a..k.." dedim.ama normalde küfür eden bi tipte değilim.bir anda çıkıverdi ağzımdan."ay salak bişey de sorulmuyo" dedi ve tüm otobüs bize doğru döndü o anda.sonraki durakta bu baskıya dayanamayıp indim.

sonra bir sigara yakıp düşünmeye başladım.ulan onlarda öyle yaşamayı kabul etmiş.niye böyle sert çıktım ki elemanlara.halbuki vardı arkadaşlarımın arkadaşlarından beraber çıktığımız da olurdu hiç sorun olmazdı.

o an şunu anladım.bu bir tahrikti.şuan ülkemizde erkeklerin kızlara yaptığı bir durum gibiydi.ben buna bu kadar kafayı taktıysam kızları düşünemiyordum sürekli her yerde göz hapsi şeklinde yaşıyorlar sosyal hayatta.

soruma gelince bir yandan vicdan azabı çektim azarladım diye,bir yandan da bu durumu kızların yaşadığıyla mukayese ettim.niye böyle düşündüm lan.

 
gayet guzel dusunmusun ya toplumun genelinde oldugu gibi hic kendini karsi tarafin yerine koymadan yoluna devam etseydin? bence o zaman kendi kendine sormaliydin ben neden dusunemedim diye


  • pieta  (02.06.12 11:56:39) 
olayı tahrik değil de taciz olarak adlandırırdım ben, ama bu şekilde düşünmeniz normal alanınıza girilmiş, rahatsız olmuşsunuz ve 2'ye 1 durumda kalınca güçsüz de hissetmiş olabilirsiniz (kendi başımıza gelmeden bir takım şeylerin ne hissettirdiğini tam anlamıyla anlayamıyoruz ne yazık ki)


  • irbat  (02.06.12 12:02:21 ~ 12:06:12) 
çok güzel bir kuzenim var sokakta yürüdüğünde gayet normal askılı body ve kotla gezdiğinde bile erkekler yiyecek gibi bakıyor hoş güzel olup olmamasıda fark etmiyor ya bu ülkede bir cafeye tek başına oturmaya gidiyor bakışlardan kurtaramıyor sahile uykudan kalktığı an yürüyüşe giidyor adam arabasını yanaştırıyor yani demem o ki kadınlara yapılan zulmün haddi hesabı yok uğradıkları tacizler artık onlara normal geliyor ... yani onlara rutin olarak uygulanan şeyler bunlar


ha senin vicdan azabına gelince sırf onlar cinsel tercihleri yüzünden ezilen taraf diye ne diye acıyorsun taciz etmiş işte seni haddini bildirmişsin.
  • stayout  (02.06.12 12:27:38 ~ 13:12:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.