[]

lise ogrencisi icin korku romanı

tavsiye edebileceginiz bir kitap var mı??




 
dracula-bram stoker


  • lehim ve havya ile mikrocip yapan adam  (02.06.12 00:31:53) 
stephen king - misery


  • ayemgoing  (02.06.12 00:33:35) 
Hocam lise öğrencisi diye özellikle belirtmenin sebebi korkunun dozajını ayarlamamız gerektiğini anlatmak mıdır, yani "Aman bu lise öğrencisi çok şaapmayın, az korkunç olsun" gibi ? :D

Hayvan Mezarlığı - Stephen King
Yalnız kitap neyle ilgili diye vikipediye falan bakma, ben daha önce bakmıştım sonunu bile yazmış adamlar :)
  • Harpp  (02.06.12 00:35:42) 
hacım şimdi tıvaylayttır falan moda ya. ondan ilgisini de çeker diye düşündüm. drakula korkutucu biraz tamam da lise çocuğunu o kadar etkilemez ben de lisede okumuştum.


  • lehim ve havya ile mikrocip yapan adam  (02.06.12 00:39:30) 
@harpp korku romanları konusunda pek bilgili olmadıgım icin bilemedim acıkcası. biraz arastırayım dedim ama konulara bakınca kararsız kaldım :)


  • antikitleruhlu  (02.06.12 00:44:57) 
Buick 8, gecenin bir karanlığında sessiz ortamda okunursa götüm götüm atarsınız, garantili.


  • uyku inadim inat  (02.06.12 01:09:10) 
edgar allan poe


  • skywalkeremre  (02.06.12 01:52:42) 
stephen king- kujo
gerilim ağırlıklı bi kitap, hemen okuyup bitirirsin garanti:)

  • megalomaniac  (02.06.12 02:13:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.