[]

iTunes ve Ipod

Bilgisayara iTunes yükledim şimdi, ipod'u da bağladım ancak itunestaki şarkıları ipod'a aktarabilmem için ipodu resetlemem gerektiğini söylüyor, sync yapmam lazım, o zaman eski şarkılar gidicek, ipoddaki şarkılar gitmeden kurduğum itunes ile yeni şarkılar yüklemenin bir yolu yok mu?




 
valla varsa bilmiyorum benim de gitmişti ama sonradan öğrendim ipod daki şarkıları bilgisayara atmayı sağlayan program varmış ipod takileri bilg e at önce.


  • efendi burrfoot  (02.10.08 23:36:20) 
ayarlarda şarkıları senkronize etmek yerine manuel kullanmak gibi bir opsiyon var. iste o.


  • point me at the sky  (03.10.08 00:09:28) 
itunes illet bi program hiç uğraşmayın...

(bkz: media monkey)
  • 507  (03.10.08 00:56:14) 
itunes harika bi program ama sadece tek yonlu transfer yapmaya izin veriyor ne yazik ki... ipod dan pc ye transfer icin onerim purple ghost software den igadget..


  • blackworld  (03.10.08 07:06:59) 
reset var master reset var. ipod'a reset menu+orta tus'a ekranda elma cikana kadar ailir, ipod'u retstart eder. master-reset ise bildigin formattir. ipod kitlenirse falan atilir. eger ki normal reset'ten bahsediyosa itunes bir zarari yok. master reset diyosa onu zaten siz yapamazsiniz servis yapar.


  • polifonik osuruk  (03.10.08 15:51:19) 
@efendi burrfoot; ipod'dakileri bilgisayara nasıl atabilirim? İpod'u bağladığım zaman içindekileri göremiyorum bilg.de. Bu durumda o şarkıları nasıl kopyalayabilirim?


  • think martini  (03.10.08 19:03:51) 
windows'ta klasör seçeneklerinden gizli öğeleri göster dedikten sonra bilgisayarım'dan iPod'a girin. iPod_Control klasörünün Music alt klasöründe görecekleriniz, kopyalamak isteyeceğiniz dosyaları içeren klasörler olacaktır.


  • gkhncnzdgn  (03.10.08 20:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.