[]

telefonu bilgisayardan şarj ederken bilgisayarın şarj durumu?

telefonu bilgisayardan şarj edeceğim, bilgisayar fişe takılı olmayacak, bilgisayarın şarjı da mı daha çabuk biter?




 
evet.


  • jangara  (01.06.12 17:40:18) 
Evet. Ama cok farkedecegini sanmam.


  • crown  (01.06.12 17:40:30) 
yukarıda ki iki cevapta yanlış.
ikisi de şarj olur

  • arden v2  (01.06.12 17:43:24 ~ 19:54:02) 
arden nasıl oluyor o?


  • jangara  (01.06.12 17:45:36) 
fişe takılı olmadan nasıl şarj olur, soruyu yanlış okumuşsun :)

biraz çabuk biter ama farkedilmez bile.
  • himmet dayi  (01.06.12 17:46:39) 
beyler o zaman sorumu şöyle düzelteyim, benim akşam otobüs var, 10 saatlik falan yol, telefon da iphone, malum şarj durumu. bilgisayardan dizi mizi izlerim o ara da telefonu şarj ederim diye düşünüyorum. eğer bilgisayarın şarjını çok çabuk bitirecekse etmiyeyim. ama çok farketmez diyorsanız takayım :)

telefondan da bolca müzik dinlerim, internete girerim. uyuyamam ben otobüste o yüzden telefonsuz bilgisayarsız kalmayayım diyorum.
  • kivanc1  (01.06.12 17:52:12) 
otopislerde usb girişi oluyor artık genelde. telefonu ordan şarj et?

pil eski değilse çok farketmez. misal benim emektarın kalbi dayanmaz öyle şeylere.
  • jangara  (01.06.12 17:54:22) 
@jangara
ben o usb girişinde zamanında ipod touch'ı şarj edememiştim. ondan bu soruyu sordum. olursa tabi yine takla ata ata şarj ederim ordan :)

  • kivanc1  (01.06.12 17:56:21) 
Otobüslerde trafo da oluyor artık.

Hatta sanayi ceryanı olan otobüsler bile var. (3 faz bir nötr bir toprak)
  • insanlik icin buyuk bir adim  (01.06.12 20:08:28) 
otobüs usbleri hakikaten degisik. gecen bi grup gezisinde kimi koltuktakiler şarj ederken hemen yanındaki etmeyebiliyordu. bence o cihazlarda bir voltaj problemi var cunku ne tesaduftur ki aynı alet yuzunden kulakligim yanmişti.
laptoptan şarj etsen pek bişe farkedecegini sanmiyorum.

  • sAINT  (02.06.12 00:18:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.