[]

iş güç maaş vs.

İş görüşmesinden geldim, oynatmaya az kaldı durumundayım.

İlk görüşmede maaş beklentim soruldu, ikinci görüşmede de soruldu, rakamı yükselttim, bizim istediğimiz çerçevede dediler.

Firma yabancı, çok uluslu. Görüştüğüm kişiler yabancı. Bana ikinci görüşmede rakam sordular demiştim, şimdi o rakamın üstüne çıkmak istiyorum, 100 200 lira üstü diyelim, yuvarlak hesap.

Adamlar bana haftaya cevap dönecekler. Kaybedecek birşeyim yok, görüşme de olumlu geçti diyebilirim. O işi de istiyorum aslında.

Soru şu, ben karşı tarafa mail atıp, işte görüşme ot bok falandı diye mail atıp altına, benim beklentim şuydu ama işte gık mık şunu x rakamına çekebilir miyiz desem, çok mu hayvan olurum?

 
yapma bunu, yapma bunu!


  • fempusay  (01.06.12 15:25:31) 
Hiç profesyonel değil..


  • even i say faith no more  (01.06.12 15:25:42) 
don't!


  • milk it  (01.06.12 15:31:44) 
bu yapacaksan mevcut işinde kal panpa. mis gibi iş


  • zenc  (01.06.12 15:32:50) 
yakışık almaz.


  • rony  (01.06.12 15:37:42) 
  • keltikfrost  (01.06.12 15:57:51) 
ulan adam ne cingeneymis derler panpa, yapma. zam doneminde yaparsin.

ya da ille de yapicam diyorsan senin yerinde olsam teklifin gelmesini beklerim. teklif geldikten sonra baska sirketlerle de gorustum su kadar veren var dersin. ben sizinle yoluma devam etmek istiyorum ama aklimin bir kosesinde soru isareti/pismanlik kalsin istemiyorum, ucreti X'e cekebilir miyiz dersin?
  • perkele  (01.06.12 15:59:29) 
dostum o tren kaçmış, görüşme sırasında söyleyecektin rakamı. şimdi görüşmede x rakam diyip sonra maille de olsa yüz yüze de olsa x+y para istiyorum demen hiç şık olmaz.

hem de çok uluslu bir şirket, yabancılarla görüştüm diyorsun. böyle bir şey yaparsan aldığın işi kaybedebilebilirsin bence.
  • aynen kovalaynen  (01.06.12 16:01:14) 
aynen kovalaynen +1


  • hersheyss  (01.06.12 17:21:33) 
ayıp.


  • alors  (01.06.12 18:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.