[]

mp3 çalar sorunu

Kardeşime daha geçen hafta philips go vibe 4 gb mp3 çalar aldık, önceden de philips i vardı, bir iki sorun yaşamıştı ama yine aldık işte.

Sorun şu, cihaz laptopa bağlı şarj ediyor, şarj olayında bir sorun olduğunu tahmin ettim zaten de durum şu:

Tam şarj oldu! diyor ekranda, 2 dakika sonra tekrardan şarj... diyerek şarja başlıyor. Sonra tekrar tam şarj oldu! diyor ve tekrardan şarj... diyerek başlıyor.

Bunu sormak saçma da, direk aldığımız yere gidip kutusuyla servise ya da değişimi için (kulaklık var kutuda kulaküstü kullandık) talepte bulunabilir miyiz? Yoksa illa servise mi gidecek? Ürünü alalı 2 haftayı geçmemiştir yani.

 
Servise gidecek.


  • daddy  (01.06.12 02:15:37) 
Bir kere philips mp3 çalar alma gafletinde bulundum (nasıl gözüm karardıysa artık) Bir daha üste para verseler almam. O kadar söyleyeyim...Alacaksan İpod...


  • Son Müzakereci  (01.06.12 12:06:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.