[]

Malatya'da içkili mekan

Selamlar...

Yarın günübirlik bir Malatya seyahatim söz konusu.
Akşam yemeği için 2 duble rakı içebileceğim ve yöresel yemeklerden tadabileceğim bir mekan arıyorum.
Kısa bir google araması işimin zor olduğunu söyledi bana:/

Var mı önerisi olan?

 
malatyalıyım.
malatyada hem yöresel bir yemek yenilip hemde rakı içilecek mekan1 veya 2 tane onlarda şehir dışında.
eğer kendi aracınızla buraya gelecekseniz sivas yolu üzerinde özka tesisleri var orası işinizi görebilir. ama tek başınıza pek keyifli olmayabilir.
cezmi kartay caddesinde birahaneler meyhaneler var ama orayıda tavsiye etmem, hem para tuzağı hem çok gürültülü hemde bütün serseri takımları orada.
size bir tavsiyede bulunayım;
çarşı merkezinde pizza birahanesi var emeksiz caddesinde. kime sorsanız gösterirler, oraya gidip rakınızı söyleyin ve eğer sezonu kapatmamışlarsa birde balık söyleyin afiyetle yeyin.
içkisiz olarak da akpınarda hacı baba lokantası var, orada kuzu dolma veya kağıt kebabı tavsiye ederim.
  • etna  (31.05.12 22:11:26) 
özka'yı google'dan bulmuştum ben de evet. lakin arabam yok maalesef. taksi alternatif olabilir mi?

pizza birahanesi için; merkezde bir yer olması tercih sebebim elbette ama izmir'liyim be arkadaş, malatya'ya gelip balık yemeyim yani :)

teşekkürler...
  • uyuzcan  (31.05.12 23:19:15) 
Hacim o zaman içkiden vazgeç, akpinarda hacibabanin yerine git ve söylediğim yemeklerden birini ye. Şu televizyondaki gurme programlarına bile çıkmıştı. içki isinide bir günlük ertele. Soracagin bisey olursa sorabilirsiniz.


  • etna  (01.06.12 12:32:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.