[]

Hentbol ya da basketbol oynamak istiyorum

Selam ahali. düzenli spor yapmak istiyorum ama spor salonu bana ultra saçma geliyor. ben daha çok takım sporlarından zevk alıyorum, en azından bir amacın var, hırs var, eğleniyorsun vs. Sadece halı sahalar bu amaca hizmet ediyor ama futbol oynamaktan çok da zevk aldığımı söyleyemem. Eski lisanslı hentbolcu olduğum için şimdi amatör olarak hentbol ya da basketbol oynamak istiyorum ama bu iş nasıl olacak? tutup da iki takım kuracak kadar arkadaş topla, hepsinin zamanına uyacak bir zamanda salon bul, oyna vs. mümkün değil. peki hiç bu tür hizmet sunan amatör spor klübü ya da spor salonu yok? istiyorum ki ben bir kulübe ya da salona üye olayım, o salonun diğer üyeleriyle haftada 1-2 gün belirli saatlerde idman yapalım, ardından maç yapalım, eğer amatör bir grup organizasyonu ise hoca kendi ücretini ve salon kirasını aylık olarak takımdakilerden alsın olsun bitsin, eğer bir spor salonu ise de ona göre aylık ücret alsın bize salon, hoca, duş, ekipman vb. hizmetleri sunsun. bence en kral spor böyle yapılır ama hiç bu türde salon ya da kulüp duymadım bilen var mı? çok mu abuk bir şey düşünüyorum da kimse bu işe girişmemiş?




 
istanbul avrupa yakasindaysan eksi sozluk olarak biz toplasip oynuyoruz haftadan haftaya basketbol.

(bkz: geleneksel basketbol zirvesi vol 72)
  • entrapmen  (31.05.12 19:43:05 ~ 19:43:33) 
anadolu yakasındayım ne yazık ki. hentbol yok mu peki :)


  • kartonpiyer  (31.05.12 19:50:38) 
hentbol oynayan yok ama entrapmen'in dediği gibi basketbol zirvelerine gel. katılanların yarısı anadolu yakasından, baksa sen entrapmen'e :)


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (31.05.12 19:55:45) 
avrupa tarafindan toplasip oynayan yok mu?? -basketbol


  • hilhan  (31.05.12 19:58:58) 
davet için teşekkürler, fatih bana uzak. peki neden bir girişimci bu işe girmiyor?


  • kartonpiyer  (31.05.12 20:03:12) 
bu tür konularda genelde "neden birisi bu konuya el atmıyor" diyen kişi bu tür şeylere ön ayak oluyor. siz ön ayak olun biz geliriz neden olmasın. gerçi hentbolun kurallarını çok bilmiyorum ama spor spordur, her türlüsüne gelirim.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (31.05.12 20:13:14) 
basketbolu bakırköy taraflarında oynayan olursa bende gelebilirim.


  • skywalkeremre  (31.05.12 20:35:42) 
yahu niye voleybol oynamıyorsunuz?


  • expressive  (01.06.12 09:26:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.