[]

kürtajcılar!

tecavüze uğrayan kadının çocuğu olayının asıl amacı ne? Bu durumu dillerine dolayan bunca ekşici insan, böylesi bir durumun olma ihtimallerini göz önünde bulunduruyor mu? devletin böylesi nadir bir durumu yasalar çerçevesinde düzenleyeceğinden hangi akla hizmet şüphe duyuyor? ekşi nereye gidiyor? ekşi=illuminati mi?




 
ben söylemek istediğini anlamadım. biraz daha açabilir misin?


  • dessy  (31.05.12 14:32:22) 
ne yani, tanımadığı etmediği, psikolojisini allak bullak ettiği adamdan bir de çocuk mu doğuracak. neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya, bir kadınlar konuşssun bakalım, kadınların vajinası erkeklerin ağzını yormuş durumda buna eşbaşkan da dahil.


  • kompisko  (31.05.12 14:36:15) 
olm siz mal mısınız ya, diyorum ki bu devlet, bu tecavüz mağdurlarını ne diye korumasın, hayvan mı olm tepedekiler, hiç mi karısı kızı yok bi siz misiniz lan akıllı diyorum, ben diyorum. ayrıca, detay olsun diye, bir kadının tecavüze uğrayıp hamile kalmış olma ihtimali nedir diyorum, böylesi mühim bir mesele içerisinde gündeme "tecavüz edilip hamile bırakılmış" kadın senaryosunun oturtulması mantıklı mı diyorum.


  • Dr. Kissingher  (31.05.12 14:41:33) 
bu ülkede kürtaj günah, ayıp, kaka;
tecavüz olabülüüü, kışkırtılma sonucu oluşan bişüüüüü, çocuk da doğduuuuu, biz ona kol gererüüüüüüz'den ibaret.
Allah topunun belasını versin. Ne iyi cehennem diye bir şey var. Orada hepsinin cayır cayır yandığını görmek istiyorum. Allah'a sığınıyorum ben, geri kafalılığa değil.
  • dessy  (31.05.12 14:42:19) 
"böylesi bir durumun olma ihtimallerini"

sen türkiye'de kaç kadın tecavüze uğruyor, istemediği bi adamla evlendiriliyor, istemediği halde kocasıyla cinsel ilişkiye zorlanıyor, istemediği halde hamile kalıyor farkında mısın?

hadi bunu geçtim. hiç bi yetiştirme yurduna gittin mi? tecavüze uğrayıp hamile kalan, kimseye söylemediği için o çocuğu doğurmak zorunda kalan kadınların terkettiği, cami avlusuna bıraktığı kaç çocuk var orada biliyor musun?

devlet yetiştirme yurdundaki çocuklara nası bakıyor ki tecavüzden doğan anası babası istemeyen çocuğa baksın. o çocuk sokakta oynarken senin ana orospuymuş diye dalga geçilince, piç diye oyunlara alınmayınca devlet büyüklerimiz mi gidip mahalledeki çocukların kulağını çekecek???
  • halanne  (31.05.12 14:43:36) 
www.hurriyet.com.tr

istenmeyen çocuklarla ilgili olarak yukarıdaki makaleyi okumanızı tavsiye ederim.
  • faithless  (31.05.12 14:46:48) 
şöyle düşün; erkeksin, karına tecavüz ettiler ve hamile kaldı. adamlar diyor ki bunu bile kürtajla aldıramazsın. artık eşin hamile iken aşerirse gecenin bir vakti avokado aramaya mı çıkacaksın yani. akıl var mantık var. çünkü kuranda yazıyor vs vs. daha geçen ay hadiste, "şifadır" yazıyor diye deve sidiği içip hastanelik olan müslüman kardeşlerimiz var. illaki körü körüne islamda ne yazıyorsa uygulamak yanlıştır. zaman geçer devir değişir düzenlemeler çağa uygun yapılabilir.


  • ground  (31.05.12 14:47:48) 
"devlet, bu tecavüz mağdurlarını ne diye korumasın, hayvan mı olm tepedekiler"

Şimdiye kadar tecavüz madurlarını hiç koruduğunu yada karuyabildiğini görmedik malesef. Kürtaj meseleside tecavüze uğrayan kadınlar veya kadınlarımızı korumak için kafalarında yanan bir ampulden sonra ortaya atılmış değil. Tamamen ilgiye başka yöne çevirme adına yapılmış iğrenç bir senaryodan ibaret.

"hayvan mı olm tepedekiler" :))))
  • poseidon1  (31.05.12 14:48:06) 
Ben bu işin prosedürünün çok zorlaştırılmasından yanayım, aynı şekilde sezeryan da öyle, her önüne gelen kürtaj yaptıramasın, tecavüze uğrayanlar tabii ki bu zor prosedürden takılmadan geçer, burada zorlama keyfi kürtaja karşı olmalı.

zorunlu olmayan bir kürtaj cinayettir kanaatindeyim. ayrıca, bizim özgürlüğümüz başkalarını sınırlıyorsa bu nasıl bir özgürlük? annenin özgürlüğü de bu sınırlara dahildir ve kimsenin özgürlüğünü gasp etmemelidir, çocuğu olsa dahi, ki burada bahsedilen yaşama özgürlüğü.
  • juusto  (31.05.12 14:52:50) 
evet maalesef milletimiz senin gibi insanlar yüzünden vahşileşiyor, canileşiyor. hiçbir veriye gerek yok; kalk bir belgesel seyret, haberleri oku, dernekleri yokla.

komik olan ise; sorduğun soruya cevap istiyorsun, cevap veren insanoğluna, aynı dinden arkadaşına ana avrat sövüyorsun. yüce katta ıslah olun inşallah.
  • dessy  (31.05.12 15:03:19) 
şöyle bir önceki duyurunu gördüm, ilgimi çekti.
çüküne sahip çık, olay bitsin. zira bir sonraki gebelik senin spermlerin ile gerçekleşebilir. ondan sonra ER gibi, MERT gibi insanların karşısına çıkıp, bu çocuk benim evladım, ben tüm sorumluluğu kabul ediyorum, kürtaj yasak olsun hakkaten dersin.

2,5 yaşından beri kondom kullanmayan ben, tesadüf kürtaj mağduruna denk geldim.
siyonizmden illuminatiye, kısırlıktan temizlik imandandır tribne kadar her mevzuya atladım fakat hatunu caydıramadım, bu latex fetişi kişiye ne demeli ki bu lanet huyundan vazgeçirmeli? gerçek hayattan kesit olur, ibretlik hikaye olur, bitirme tezi olur, nasihat olur hepsi kabulüm.
  • dessy  (31.05.12 15:05:54 ~ 15:07:07) 
bi tarafına kadar geldiyse, o zaman soru sorma arkadaşım. soru soruyorsun, cevap alıyorsun. kim sana laf attı, kişiliğine saldırdı? sen allahından, kitabından, inancından bunu mu öğreniyorsun? yazık. güzel ülkemin insanlarına bak, farklı görüşlere tahammülü kalmamış, sabrı dayanmıyor, sen bence öl. rahat olursun.


  • dessy  (31.05.12 15:08:47) 
bu tavırdaki ve üsluptaki bi insana cevap yazmayın bence.
kürtaj için geç kalınmış bi vaka kendisi.

  • mahnita  (31.05.12 15:16:14) 
ara kavga ve küfürleri sie diyerek geçiyorum.

asıl başlığa ithafen; burada hacı biz sevişiyoruz sonra kaza işte mantığı mevcut yönetimin zihnine göre taşlanası bir suç olduğundan(henüz bunun yasası çıkmadı şükür) onların kabul edebileceği en uç örnekle bu konu savunuluyor. kısaca an itibariyle yasal olan kürtaj hem biyolojik hem de dini olarak(ruhun bedene inme süresi vs ile fetva vardı bir yerlerde) cinayet değilken buna cinayet derse biri öteki de böyle ajitasyon yapmak durumunda kalıyor.

kişisel olarak, kadının vücudunun kararlarını devletten önce kadının kendisi tarafından verilmesi gerektiğini düşünüyorum ha bu nokta hassas fakat hem bilimsel hem dinen henüz tam anlamıyla birey(canlı) olmamış fetüsün aldırılması kişinin kendisine bağlı olmalı ki zaten mevcut durum da bu şu an tutup 6 aylık çocuğu aldıramıyor kimse(bu cinayet olabilir) veya sürekli her sevişme sonrası da dişçi gibi yapılmıyor bu olay zaten psikolojik olarak kolay bir durum da değil.

velhasıl kelam; gereksiz çoook gereksiz bir polemik ve yasa uğraşısı bu, desteği ve çıkışı da cehalette benim bundan daha çok takıldığım nokta şurası, sırf başbakan ben böyle düşünüyorum dediği için bunu yasalaştırabiliyor olması diktatörlükten ne kadar farklı? bir yerlerde yazmıştım daha şimdi sayın başbakan bu sene doğan erkek çocukları öldürülmeli çünkü ne bileyim deccal bu sene doğacakmış dese o zaman yine biz azınlık olarak bik bik yaparız sonra yasa çıkar şakşakçılar kendi çocuklarını keser severek yani saçmalama diyebilirsiniz belki de eskiden bu hayaldi artık değil maalesef.
  • lunedor  (31.05.12 15:28:36 ~ 15:28:58) 
dr.bence asıl mal olan sensın. amk herseyı dın uzerınden yapar hale geldık. soyle bak olaya. o vucut kadının anladın mı ıster dogurur ıster sıcar ıstedıgını yapar. cocuk dogurmak ıstemıyorsa dogurmak ıstmeıyordur. devlet kım kı kadının hayatıyla ılgılı yasa koyuyor. o yasa yuzunden kadın tecavuze ugrasa cocugu dogurmak zorunda kalsa o psıkolojıyle ıntıhar bıle edebılır. kapalı dusunuyorsunuz amk at gozlugu var sızde. doktorlar bıle olaya bılımsel yaklasıyor. artık herkes gızlıce yapmaya baslar dıyor dogurmak ıstemeyen kadın zaten bır yolunu bulup gıdıp o cocugu dogurmaz. devlet babam dogurcaksın dıyyor bende doguraytım barı demez! herkesın bır hayatı var yasamak ıstedıgı hayat var ozgur ıradesı var. ama devlet bunu sankı kadının elınden almaya calsıyor . doktorlar soyluyor gızlı kurtaj yerlerı artar dıyor herkes evınde yapmaya baslar gızlıce olumler artar dıyor.anladın mı! ben ne dersem o olacak havasında gıdıyor. ak partı gercekten dıktatorluk havası katmaya basladı artık. thy nın bıle grev hakkını elınden aldı lan adamlar herseyı ıstedıgı gıbı yapıyorkarç bızım mıllette sesını cıkarmıyor. herkes yavsak yalaka olmus amk.


  • slash01  (31.05.12 15:30:56) 
bak dr. Kissingher:

Ben burada kürtaj meselesini tartışmayacağım. Yalnız şunu bil de konuş:

Tecavüz durumunda kadının isteği üzerine 20 haftaya kadar kürtajın yapılabileceği türk kanunlarında şu anda yazıyor. bunu yazan da akp'den başkası değil. 2005'ten önce yasaktı, tayyip erdoğan döneminde akp yasalaştırdı.

Yani devlet bunu zaten yasalar çerçevesinde düzenledi. hatta aynı başbakanın yönetimindeki hükümet bunu yaptı. şimdi de yaptığını değiştirmek istiyor.

OK mi?
  • calendil  (31.05.12 15:32:23) 
28 kişinin tecavüzüne uğrayan çocuk yaşta ki n.ç. yi korumayan, kadın cinayetlerine sessiz kalan, töre indirimi uygulamasına yıllarca devam etmiş bir devletin beni herhangi bir anlamda koruyacağına asla ihtimal vermiyorum!


  • Phoebe  (31.05.12 15:45:25) 
n.ç davasında adı geçen kamu görevlilerini neden korudu ise aynı sebeple...


  • rn  (31.05.12 23:43:18) 
bu başlığı açarken ne düşünüyordun.


  • rn  (31.05.12 23:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.