[]

Kulaklık tavsiyesi (Sennheiser)

Kulaklık alıcam kafamda sennheiser mx270 almak var (daha önce kullandım memnundum) ama sennheiser mx370 ve sennheiser mx470 modellerini de merak ediyorum. Aradığım kulaklık daha çok bass ağırlıklı olmalı. (yüksek seslerde patlama yapmayacak) Sizce bu üç kulaklıktan hangisi daha iyi?




 
mx370 ve 360 modelleri 270' e oranla daha bass ağırlıklı bir kulaklık. onu alabilirsiniz. bulursanız mx550' de dengeli ancak yine biraz basa yönelik ses veriyor, o da iyi bir model.


  • ohtararan  (31.05.12 13:51:19) 
mx550'yi duymamıştım. Araştırayım. teşekkürler


  • Son Müzakereci  (31.05.12 13:52:24) 
ben de bir ara böyle bir soru sormuştum. bana sennheiser ı bırak, akg marka al demişlerdi.


  • raif_efendi  (31.05.12 13:55:12) 
Tabi Sennheiser'dan çok daha iyi kulaklıklar var ama AKG'nin Sennheiser'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum. (Kulakiçi denilen modeller için geçerli bu söylediğim).


  • Son Müzakereci  (31.05.12 13:58:49) 
bass kulaklığı istiyorsan biraz fazla para verip px 100ii al derim.


  • semanful  (31.05.12 13:59:03) 
O da çok güzel ama ben kulakiçi olan modellere bakıyorum. Teşekkkürler.


  • Son Müzakereci  (31.05.12 14:02:22) 
raif_efendi, doğrudur. bu tip markalar birbirine yakın kalitede ürünler ürettiklerinden, herkes kullandığı ve memnun kaldığı ürünü önerebilir.

şunu unutmamak gerekir ki konu ses olduğu vakit, özellikle hi-fi ve hi end ürünler devreye girdikçe, her markanın bir tınısı oluyor. son müzakereci kardeşimiz de sennheiser' i kullanıp tınısını sevmiş ki yine aynı markayı soruyor. kimine göre akg, kimine göre audio technica vb. vb. diye gider bu.

bana sorarsanız kulaklık konusunda grado' dan başkasını almam mesela. ama bu demek değildir ki referans bir akg beğenmeyeceğim, ki beğendim de geçen gün deneyip :) kalite olarak etymotic, shure, grado, akg, denon, sennheiser gibi markalar alıp yıllarca kullanabileceğiniz ürünlerdir. hangisinin sesini sevdiğiniz önemli.

selamlar.
  • ohtararan  (31.05.12 14:03:53 ~ 14:07:27) 
mx371 kullanıyorum bir seneyi askın bir suredir. cok memnunum


  • vadrigar  (31.05.12 14:45:38) 
son 5 senede 3 sennheiser (ilk ikisi cx300, 3.sü cx500) kulaklık kullanmış biri olarak, en sonuncusu da bozulunca çok daha ucuza audio technica kulaklık aldım, şu anda çok memnunum.
www.elmasepeti.com ama bu fotoda uyanamamışım, mor renkli ve pırlantavari yerleri var, biraz puşt gibin ibne gibin geziyorum. ama sesi sennheiser'dan daha iyi gibi geldi bana sanki.
bi de tıpkı bunun gibi paket hasarlı aldım; cillop gibi paketinde geldi.
  • rare  (31.05.12 16:59:19 ~ 17:08:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.