[]

Etiler - Karanfilköy'de kiralık oda

Erkek arkadaşım 3+1 evinin bir odasını kiraya vermek istiyor. İlan bilgileri ve fotolar için :

www.sahibinden.com

iletişim: tnurlu@gmail.com

 
taran sivaznic, gelecek kişi 3+1 evde neredeyse yalnız yaşıyormuş gibi olacak. çünki arkadaşım yogun çalışıyor yazın özellikle eve pek uğrayamayacak. evin bahçesi var, ulaşım kolay, ev müstakil oldugu için komşu derdi yok. küçücük evleri 2-3 kişiyle paylaşanlar ne kadar kira veriyorlar ki?
300 fena değil bence. görüşleri duymak isterim.

not: bahçe an itibariyle daha yeşil şu an. resimler eski kalmış.
  • invisible stalker  (31.05.12 14:14:33 ~ 14:16:54) 
linkte evin konumuna bakılamıyor sanırım. google haritalarda Mustafa Kemal Kültür Merkezi durağını aratın. ev-durak arası 30sn kadar.

maps.google.com
  • invisible stalker  (01.06.12 17:52:12 ~ 17:56:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.