[]

tuhaf tikleri olan insanlar neden varos ve koylerden cikar?

boyle birsey var sanirim. hani bir yerine dokununca istemsizce irkilip kufur eden tipler oluyor. bu tip insanlar genelde koy yerlerinde yada mahalle kahvelerinde oluyor. boyle tiki olan bir tane statu sahibi adam gormedim. siz gordunuz mu?

www.youtube.com


 
ben tanıdım. statü sahibi tikli bir kaç kişi. olabiliyor yani.
biri şu an 53 yaşında. oldukça varlıklı bir aileden geliyor.
biri bir üniversitede doçent. soyadı baya duyulmuş, 50'li yaşlarında o da.
  • iloushka  (31.05.12 10:31:54) 
sence çok saçma bir genelleme degil mi ? o bahsettiğin dokununca irkilip küfür etme bende de var ama ne köy yerinde ne de mahalle kahvesinde değilim.


  • exodia  (31.05.12 11:26:19) 
çünkü o tarz yerlerde böyle tiklerin daha çok üstüne gidiliyor. kaç kişi bir yöneticiye benzer bir şekilde davranır? veya kaç zenginin ailesi böyle bir durumun üzerine gider? üstüne gidilmediği için de çok dikkat çekmiyordur. bir-iki kere kazara olduğunda da durumu açıklar gülünür, geçilir.


  • pokerface  (31.05.12 11:32:36) 
Öyle tiki olan birinin statü kazanması biraz zor olduğu için olabilir.


  • Harpp  (31.05.12 11:35:21) 
Çünkü statülü adamlar köy yeri veya kavedeki gibi yakın / samimi ilişkilere pek uluorta girmiyor. Atıyorum kaç adam gidip Prof. Dr. Baturhan Bilmemne'nin orasını burasını elleyebilir ki? :) Ha o tipler de vardır ama bunu kamusal alanda yapmayacak kadar aklı başındadır.


  • jesterdvine  (31.05.12 11:42:53) 
şehrdeki insanların letişimi daha zayıf. bir çok insanın tikli olduğunun bile farkına varamayabilirsiniz. çünkü meraba meraba. bilseniz dahi etrafa yayılma olasılığı düşüktür. ama köyde öyle mi? kim kimi sikmiş imin evinde neler olup bitiyor vs vs adamın şeceresini çıkarırlar. o yüzden de üzerine çok gidile gidile bu tikler iyice kronik hale gelir. köyde bir laf vardır hatta "deliyi ne sik ne de sikil" diye.


  • ground  (31.05.12 11:49:19) 
pokerface +1


  • schopenowski  (31.05.12 13:09:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.