[]

Akbank İsteğim Olmadan Kredi Kartı Kaybolmasına Karşı Poliçe Düzenledi

www.eksiduyuru.com efenim daha önceden de aradıkları zaman yazmıştım.Şimdi şikayet sitesine bu şekilde yazdım.Geri ödemesi olabilir mi ?


Bundan yaklaşık 2-3 hafta önce akbanktan bir arama geldi.Kredi kartlarınızın kaybolmasına karşı bir sistemimiz var dendi daha sonra başka kredi kartı kullanıp kullanmadığım soruldu.Bende kullanmıyorum dedim.Axess den başka hiç bir kredi kartım yok dedim.Daha sonra diğer kredi kartlarınızı kaybolmaya karşı garanti altına alıyoruz,bununla ilgili bilgi almak istermisiniz,evinize gönderebiliriz dedi.Yok dedim ev adresine gönderilmesine gerek yok mail atabilirmisiniz dedim.Mail e de gönderiyoruz fakat eve de göndermek gerekiyor dedi.İyi öyleyse gönderin inceleyeyim dedim kapattım.

Bugün ekstre geldi ve aylık 9tl 11 ay boyunca bir sigorta yapılmış bana.Başka hiç kredi kartı kullanmıyorum dememe rağmen ve hiç bir şeye imza atmamama rağmen böyle bir bedel nasıl alınabilir ?

Yok telefonda "evinizi bize bedavaya veriyosunuz" diye sorsa cevaben "evet" desem yarın gelip "çık kardeşim evimden" mi diyecekler.bu kadar zırzop iş mi olur arkadaş

 
bankayı ara, ya da dilekçe gönder, konuşma saat ve tarih bilgisi verip kaydın dinlenmesini talep et. Onay vermeden bu işlemi gerçekleştirdiniz diyip paranızı iade olarak kartınıza alabilirsiniz kuvvetle muhtemel


  • bonjurkes  (31.05.12 10:24:43) 
Aynısı başıma geldi bir başka banka ile.

Müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmek istediğini söyle.
Aynı hizmet ev sigorta paketlerine dahil oluyor genellikle.
Poliçemi inceledim, aynı teminatın oraya dahil olduğunu gördüm, gerek kalmadı de.
  • cakabo  (31.05.12 10:26:36) 
Aradım güzelcene sövdüm,dava edicem,şirketin çalıştığı bankayı değiştiricem,hırsızlık bu yaptığınız ve işim gücüm yok birde sizi arayıp zamanımı,enerjimi alıyorsunuz ve birde cepten aradığım için telefona extradan para yazıyor şuan sizle konuşurken dedim.Gelen cevap "inceliyorum efendim" "poliçeniz iptal edilmiştir".Özür dileriz bu durumdan dolayı "50tl chip hediye para kredi kartınıza yüklenmiştir."
evet bankadan kara geçmek bu olsa gerek...
Not:50tl yüklenmesi ile ilgili bölüm hayalimdi.nerdee
  • seindfeld  (31.05.12 10:43:45 ~ 10:44:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.