[]

beşiktaş101

Selam meşin yuvarlakçılar,
Bana en sonunda 234590592. kere "Sen beşiktaşlı mısın" diye sorulduğuna göre, artık söyleyebilirim: Evet, beşiktaşlıyım ulan! beni siz beşiktaşlı yaptınız. Genimde varsa demek ki..
beni yakından uzaktan tanıyan görenlerle futbol konusu açıldığında, benim beşiktaşlı olduğumdan eminler! ne karaktermiş ulan. hakkaten beşiktaşlı doğmuşum ben heralde.
o diil de, ben şimdi nasıl beşiktaşlı olucam? Beşiktaşlıyım dediğim andan itibaren harbiden taraftar olmalıyım. Yani öyle sadece bi kelimelik bi iş değil. Yaptığım işi dibine kadar yapıcam illa. Karakterim öyle, kötü işte.

Neyse hafız, nerden nası başlasam ki?

 
hemen git bi tane feda t shirti al ne kadar çok alırsan o kadar çok beşiktaşlısın:)


  • hazara  (31.05.12 01:52:19) 
www.bjk.com.tr

sıradan başla
  • jangara  (31.05.12 01:57:07) 
beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur :)


  • altini ser incisi ker  (31.05.12 01:57:25) 
adın zeynepse ve güzelsen ben yardımcı olabilirim.

değilse, feda tshirt'i al. forma al. maçları da izle. mesela basketbol finalindeyiz, onları takip et. 2 de marş ezberledin mi tamam.

bi de demirören'e küfretmeyi öğreneceksin...

edit: benim niye tikim yok lan!
  • repins  (31.05.12 01:57:33 ~ 01.06.12 00:09:34) 
bu akşam efes maçına gelirsin, üstüne bir feda tişörtü geçirirsin, tamamdır. zaten salona kimi koysan beşiktaşlı olur.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (31.05.12 01:58:43) 
haklısınız. dünya şekil yapmaktan ibaret. sorana beşiktaşlıyım derim, bi de forma giyerim. çok alırım çok feci taraftar olurum.hatta erkek arkadaşım fenerliyse, aynı şekillere farklı renkte başlarım.

neyse ben uzaktan seveyim ya. bi keserim, siyah beyaz akar, tamamdır o zaman.
  • neynep  (31.05.12 02:04:57) 
iyi sormuşun, güzel sormuşun ama zorla da taraftar olunmaz ki bişeye.

şayet futbolu seviyorsan dünya üzerinde tsl'den daha kaliteli bir sürü lig var, onları izle. yok siyah-beyaz'sa yine bi dolu siyah-beyazlı takım var.

bu yaştan sonra kanser olduğuna değmez, onu da ayrıca belirteyim. kulübün daha bi 10 senesi var düze çıkmak için. bundan sonrası daha hüsranlı, daha kanserli.
  • jangara  (31.05.12 02:10:38) 
beşiktaşlı olmanın 1. kuralı 'there is no beşiktaş'


  • skywalkeremre  (31.05.12 02:24:34) 
hakketen beşiktaşlı doğmuşsan akışına bırak. şu yazında kasmaya çalışıyorsun gibi durmuşsun. ayrıca yazdığın gibiyse zaten durum

"benim beşiktaşlı olduğumdan eminler! ne karaktermiş ulan. hakkaten beşiktaşlı doğmuşum ben heralde."

daha ekstra bir şey yapmana gerek yok. tabi semt olan beşiktaştan bahsetmiyorsan. dibine kadar yapmak çok ucu açık bir durum. groupie olmaya kadar gidebilirsin. normal şartlarda istanbuldaysan maçlara gitmen, gündemi takip edip zaten yapmakta olduğun gibi insanların senin beşiktaşlı olduklarını anlamalarını sağlaman yeterli. haa unutmadan beşiktaşlıysan hiç bir zaman fanatik duygulara kapılıp sağa sola saldırma. her şeyi mantıklı olarak ölç ve yanlışsa yanlış de. bizim diğer eziklerden farkımız mantıklı adamın onlara göre çok daha fazla olması. ama yanlışta olsa beşiktaşı savunmayı bırakma. bak beşiktaşı diyorum. özellikle 8-0 liverpool maçını söylerlerse "lan adamları bir önceki maç 2-1 yenmemiş olsak haklısınız da yendik adamları. sonraki maç hakan arıkan yaktı bizi. top boşuna yuvarlak değil. allahın ezikleri" demeyi öğren. bir de bir kaç sezondur bu arkadaşlar avrupada yoklar diye lig de epey rahatlar. hep buradan vur. biz bazen 3 günde bir maç yaparken adamlar 7 günde bir maça çıkıyordu amk.

lan taraftarlık tanımı yapmakta ne saçmaymış arkadaş. neyse sabaha kadar yazmamayım şimdi.
  • eskiden buralar hep entrydi  (31.05.12 09:27:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.