[]

denizli'de ne yapılır ?

Selam deplase olan yoldaşlar.
Yarın Demirspor maçı için Denizli'de olacağız ama öyle gezecek kadar vaktimiz yok. Şehir merkezinde görülecek daha doğrusu güzel yemek yenecek, bunu yemeden gelme dediğiniz bir şey var mı ?
Teşekkür ederim.


 
bayramyeri'nde "kebabçı enver"-denizli kebabı

kaleiçinde "selin et lokantası" bak burası inanılmaz güzel ve ucuz. esnaf lokantası. yalnız tarif etmesi biraz güç, ilgilenirsen kroki bile atabilirim.

sanayi'nin orda "akçeşme kokoreç" hürriyet'in en iyi 10 listesine falan girmiş fenerli bi abimiz. sümerpark'ın arkasında kalıyor burası

bir de şehir merkezi hala kazılı. arabayla bir yerlere gitmeniz zor. bi yerden inip dosdoğru ilerleyin. merkezde yapcak da bişey yok zaten.

belediyenin ordaki taşşakaltını görün bi de
  • la noix  (30.05.12 22:11:18) 
hepsini not ettim. sabaha karşı yola çıkıyoruz. şehre aç ineceğiz hepsine gidemeyiz ama denizli kebabı ve kaleiçi için uğrayabiliriz oralara.selin et lokantası çok karmaşıksa hiç zahmet etme bu kadar yazmışsın sağolasın.


  • baris daima  (30.05.12 22:14:31) 
vaktiniz olursa ve yeşillik olsun, çiçekler açsın vs diyorsanız. çamlık'a da uğrayın bi. stada 20 dakikalık yürüme mesafesinde falan.

öğlen vaktinde güneşten kaçmak için iyi olabilir.
  • fuel oil  (30.05.12 22:35:48 ~ 22:36:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.