[]

Beşiktaş'ın FEDA T-Shirtü

Beşiktaşlılar!

Beşiktaşımın Feda T-Shirt'ünü alacağım ama boyu konusunda emin olamıyorum. Yurtdışında olduğumdan internet üzerinden alıp İstanbul'daki ailemin evine yollatacağım. Kendimi tarif etmem zor ama 2010-2011 Sezonu Beşiktaş Futbol Formalarından beyaz olanın "large"ı bana tam oluyor. Bu durumda Beşiktaş'ın Feda Tişörtü'nün M, L, XL'den hangisini almam gerekir. Bahsettiğim forma şudur:

www.besiktasformalari.com

Sağolun...

 
olaya farklı bir yerden yaklaşıcam ama;

şimdi ben bir galatasaraylı olarak 2005 yılında 100. yıl forması almıştım kendime. o zamanlar 60 kilo idim. XS almıştım. aynı yıl bir de metin oktay t-shirtü almıştım. o da XS idi.

2010 yılında arkadaşım bana hediye olarak o sezonki parçalı formayı almıştı. 75 kilo idim. L bedendi.

yıl 2012. ben 90 kiloyum. ve her iki forma da oluyor bana. hem de neredeyse birebir oluyor ikisi de. ama metin oktay t-shirtü olmuyor.

demem o ki, buradan bir çıkarım yapacak olursam. bence t-shirtü XL alabilirsiniz. yıkamalarda formalardan daha çok çekmeye, daralmaya, küçülmeye müsaitler bence. ama sonra "aman efendim bol geldi" diye kızmak yok?
  • fuel oil  (30.05.12 21:10:02) 
@fuel oil

Çok sık giyeceğimi sanmıyorum; yüksek olasılıkla L ısmarlayacağım. Sağolunuz... :-)
  • metal revolution  (30.05.12 21:12:33) 
kesimi bol medium da olabilir


  • hazara  (30.05.12 21:27:25) 
@hazara

Kesim farkının oldğu modelleri mi var?
  • metal revolution  (30.05.12 21:58:54) 
formada small giyiyorum tshirt'te small ve medium oldu ama small aldım kolları daha dar oldu diye. forma bedeninle aynı ya da bi küçüğünü alabilirsin, tshirt kesimleri biraz bol.


  • paez  (30.05.12 23:36:45) 
sanırım standart


  • hazara  (31.05.12 01:56:04) 
Formada medium giyen bir arkadaşım small'un tam olduğunu söyledi. Ben ne alayım dediğimde sana Medium olur dedi. Ben formada large giyiyorum, t-shirt'ü medium alacağım. Tam olmasını istiyorsan giydiğin formanın bir altını, biraz bol seviyorsan giydiğin formanın aynısını al derim.


  • tahrik olmusken objektif olamam  (31.05.12 12:04:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.